Al uw vragen over Werken in de Cloud beantwoord

U heeft zich waarschijnlijk wel eens afgevraagd: misschien moeten we ook wel iets met de cloud? Maar kan dat dan? En hoe moet het dan met….? En hoe zit het met….? Allerlei vragen borrelen dan op. Heel begrijpelijk. Wij krijgen ze regelmatig te horen als we het hebben over het werken in de cloud. Het leek ons daarom goed om al dit soort vragen eens op een rijtje te zetten en te vertellen hoe wij daar mee omgaan en tegenaan kijken.

We hebben onze visie op het werken in de cloud uitgewerkt in een whitepaper. We hebben deze geordend in 6 uitspraken, die stuk voor stuk zijn uitgewerkt. Wij laten u zien op welke manier GTS-Online deze punten invult en de obstakels voor een migratie naar de Cloud wegneemt. Wij zijn er van overtuigd dat er voor iedereen voordeel te behalen is door het gebruik van Cloud-diensten. Want ook als u niet uw volledige ICT-omgeving wilt uitbesteden kunt u wel gebruik maken van de Cloud. Bijvoorbeeld door e-mail of bedrijfsapplicaties als een dienst af te nemen in plaats van hier zelf tijd, energie en hardware in te investeren. Lees er alles over in het whitepaper “Werken in de Cloud”.

download-whitepaper

En heeft u na het lezen van de whitepaper nog vragen, neem dan contact met ons op!Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X