Alles over Wifi as a Service (WaaS)

Wifi as a service ook in de transportsectorEen draadloos netwerk is bijzonder handig, maar ook gevoelig voor allerlei omgevingsfactoren. Als bedrijf wil je wel een optimaal functionerend en ook veilig netwerk. Daar komt vaak meer bij kijken dan je in eerste instantie denkt. Met onze Wifi as a Service dienst nemen wij u alle zorgen rondom uw draadloze netwerk uit handen.

Een optimaal draadloos netwerk voor een vaste vergoeding per maand

WaaS biedt een professioneel beveiligd en beheerd WiFi netwerk in uw bedrijf voor een vaste prijs per Access Point (toegangspunt) per maand. De complexiteit van moderne draadloze netwerken vergt veel kennis en ervaring van de beheerders. Het is voor de meeste bedrijven volstrekt onrendabel die kennis en ervaring zelf op te bouwen en in stand te houden. Met WaaS nemen wij u al die zorgen in een compleet concept uit handen.

Wifi beeldmerk

Voorafgaand aan de installatie vindt een uitgebreide meting plaats. Naar aanleiding van deze meting stellen we het aantal WiFi AccessPoints vast dat nodig is voor uw specifieke gebruikerswensen. Wij werken alleen met componenten van vooraanstaande merken en onze vakkundige medewerkers staan garant voor een uitstekende service.

Onze WaaS dienst is op iedere locatie mogelijk. De enige voorwaarden zijn een internetverbinding en een netwerkaansluiting voor de AccessPoints.

Flexibiliteit

Ons concept is uiterst flexibel. U bent niet gebonden aan een investering of een langdurig contract, maar neemt een draadloos netwerk als een dienst af. En dat biedt voordelen. Heeft u een beperkt budget? Ook dan is een professioneel draadloos netwerk voor u binnen handbereik. Kosten worden per Acces Point per maand berekend, dus hoeft u niet in een keer een grote investering te doen. Het draadloze netwerk kan ook eenvoudig aan veranderende wensen worden aangepast.

Ondersteuning

Alle apparatuur wordt continu bewaakt door management software, zodat een storing direct bij ons bekend is. De cruciale apparatuur is dubbel uitgevoerd en staat in ons beveiligde datacenter. Bij een eventueel defect aan de access-points zijn vervangende exemplaren altijd op voorraad aanwezig bij GTS-Online, zodat uiterlijk de volgende werkdag alles weer werkt. Door een goed ontwerp zal uitval van een enkel Access Point grotendeels opgevangen worden door de omliggende Access Points.

Problemen lossen wij binnen een afgesproken tijd op, zonder extra kosten. Voor de gebruikers van WaaS staat de GTS-Online helpdesk tijdens kantoortijden ter beschikking (Bronze SLA - zie SLA GTS-Online Helpdesk). Deskundige engineers kunnen direct assistentie verlenen.

Beveiliging

De beveiliging van een draadloos netwerk speelt een uiterst belangrijke rol. Voor de verbindingen met uw bedrijfsnetwerk worden alleen streng beveiligde VPN technieken gebruikt. De toegang tot het Wi-Fi netwerk kan gekoppeld worden aan de gebruikers-accounts in uw netwerk.

Op basis van de laatste technologie worden de draadloze verbindingen beveiligd tegen gevaar van buiten af. Mogelijke bedreigingen en inbraakpogingen worden automatisch herkend en de bron van die bedreigingen direct door de software geblokkeerd. De beveiligingssoftware wordt steeds van de laatste updates voorzien.

Ook voor u geen WiFi zorgen meer?

Bel, mail ons of vul het formulier rechts in als u wilt weten hoe ook voor u een zorgeloos WiFi netwerk gerealiseerd kan worden.

Tel.: 0318 550884 (keuze 1) of info@gtsonline.nl

Veel van de antwoorden op uw vragen over WaaS vindt u hier: Veelgestelde vragen

Neem contact op

GTS-Online BV

0318 – 550 884
info@gtsonline.nl (sales)
support@gtsonline.nl (support)

Heeft u een vraag?

Stel uw vraag in het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X