Back-up as a Service: zeker weten dat uw data veilig is

Weet u zeker dat uw gegevens veilig zijn? Ook als er een calamiteit is en er data vanuit een back-up weer hersteld moet worden? Heeft u dat wel eens getest? En checkt u dagelijks of de back-up goed heeft verlopen? Dit zijn zo een aantal vragen die we u kunnen stellen als het gaat om de back-up van uw belangrijkste gegevens. En helaas moeten veel klanten “Nee” antwoorden op een of meerdere van deze vragen. Wij nemen graag de zorg over uw back-up over zodat u zeker weet dat uw data veilig is.

“Maar onze back-up is prima geregeld.”

Goed om te horen! We zijn blij dat u:

 1. dagelijks uw back-up controleert;
 2. meteen actie onderneemt als (een onderdeel van) de back-up niet goed is gegaan;
 3. regelmatig trends onderzoekt en dus weet of u de komende tijd problemen kunt verwachten;
 4. de wijzigingen in uw back-up documenteert zodat u bij een calamiteit niet hoeft te zoeken waar nu wat staat;
 5. back-up regelmatig test met een restore en dit verifieert d.m.v een testplan;
 6. regelmatig onder de loep neemt hoe snel een systeem weer in de lucht is en zou moeten zijn in het geval van een calamiteit.

keep-calm-gtsonline-back-up“Je hebt een punt: dat doen wij niet allemaal…”

Dat kunnen wij ons goed voorstellen: bij veel organisaties is de back-up iets waar pas als laatste aandacht aan wordt gegeven. Maar uw klanten en collega’s verwachten, ook in het geval van een calamiteit, dat ze snel weer aan de slag kunnen. En met de toename van het aantal storingen door bijvoorbeeld ransomware is te verwachten dat de komende tijd het restoreplan regelmatig uit de kast gevist moet worden.

“Wil GTS-Online met ons meedenken?”

We waren al bang dat u het niet zou vragen: natuurlijk! Omdat de omgeving bij iedere klant weer anders is zullen we samen met u een plan maken hoe we de monitoring gaan inrichten en uitvoeren. Onze slimme engineers zullen een groot gedeelte van de monitoring en rapportage automatiseren. Dit zorgt weer voor lagere kosten aan uw kant. Vul hieronder uw gegevens in zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen inplannen en de mogelijkheden kunnen bespreken:

Bel me terug

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

  Heeft u een vraag?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!   X