Beheer van uw ICT-omgeving

Onze vakkundige en gedreven engineers kunnen u ondersteunen bij het beheer van uw ICT-omgeving of nemen u het beheer helemaal uit handen. Net hoe u het wenst. Laat ons weten op welk gebied u ondersteuning zoekt, zodat wij u een gericht voorstel kunnen doen.

Onderstaand beschrijven wij een aantal diensten die wij voor u zouden kunnen uitvoeren.

Back-up monitoring

datacenterBack-up Monitoring biedt de zekerheid dat het back-upproces dagelijks gecontroleerd en indien nodig bijgestuurd wordt. Dagelijks worden de logfiles van de back-up via email direct naar GTS-Online gestuurd. Mochten er back-ups niet correct gelopen hebben worden via remote-login de problemen reactief verholpen. Regelmatig zal GTS-Online u informeren over het functioneren van de back-up en met name de performance- en gebruikscijfers bespreken. Indien deze daartoe aanleiding geven zal GTS-Online u tijdig adviseren over eventuele noodzaak tot wijzigingen.

Het configureren van de back-up en het terugzetten van bestanden en dergelijke wordt op basis van nacalculatie berekend.

Reactietijd: maximaal 8 uur (kantooruren)

Remote SAN beheer

Remote SAN beheer biedt de zekerheid dat het SAN in optimale conditie is en blijft. Dagelijks worden de logfiles van het SAN via email direct naar GTS-Online gestuurd. Mochten processen op het SAN niet correct lopen wordt er via remote-login op het SAN ingelogd en de problemen reactief verholpen. Indien er een acuut probleem zich voordoet zal GTS-Online direct de nodige maatregelen treffen om de schade te beperken en te zorgen dat vervangende hardware ter plekke komt. Regelmatig zal GTS-Online u informeren over het gebruik van het SAN en met name de performance- en gebruikscijfers bespreken. Indien deze daartoe aanleiding geven zal GTS-Online u tijdig adviseren over eventuele noodzaak tot bijvoorbeeld het upgraden van de firmware of uitbreiding van de capaciteit. Het configureren van het SAN en het terugzetten van snapshots en dergelijke wordt op basis van nacalculatie berekend.

De afspraken voor Remote SAN beheer zijn vastgelegd in het SLA GTS-Online remote SAN beheer. De actuele versie hiervan vindt u altijd op onze downloads-pagina.

Remote Firewall Beheer

Bescherming van een ICT omgeving is een belangrijke maar ook complexe opgave. De dienst GTS-Online Remote Firewall beheer biedt een volledige uitbesteding van de zorg rondom het beheer van de volledige Firewall-configuratie, inclusief hardware, software en updates. p basis van heldere afspraken zorgt GTS-Online er voor dat de Firewall altijd optimaal functioneert. Alle benodigde wijzigingen aan de Firewall worden professioneel uitgevoerd door ervaren engineers. Voortdurend wordt de Firewall door de specialisten van GTS-Online in de gaten gehouden en steeds tijdig voorzien van beschikbare security updates.
Hierdoor kan de klant rekenen op maximale bescherming van zijn ICT omgeving. De kosten zijn helder en transparant door een vaste prijs per Firewall-configuratie per jaar, waarin alles is inbegrepen.

De afspraken voor Remote Firewall beheer zijn vastgelegd in het SLA GTS-Online remote Firewall beheer. De actuele versie hiervan vindt u altijd op onze downloads-pagina.

GTS-Online Server Beheer

In combinatie met IMProve 2014 en Microsoft System Center Operations Manager bieden wij u een complete service die u de zorg omtrent het beheer van uw servers wegneemt. Prestatie, alerts en meldingen worden gemonitord en zonodig opgevolgd. Wij zorgen ervoor dat al uw servers up-to-date zijn en zo optimaal mogelijk functioneren.

Lees hier de ervaringen van onze klanten.

Meer weten over cloudcomputing, cloudhosting, cloudservices of onze andere diensten?

Neem contact op

GTS-Online BV

0318 – 550 884
info@gtsonline.nl (sales)
support@gtsonline.nl (support)

Heeft u een vraag?

Stel uw vraag in het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X