Bereken uw Voordeel met een Cloud-managed Werkplek

whitepaperlinkUiteraard biedt het werken in de Cloud veel voordelen, zoals flexibel op- en afschalen van het aantal gebruikers of werkplekken, het onderhoud van uw omgeving is geregeld en goede afspraken over beschikbaarheid van uw gegevens. Ook onze werkplekken bieden deze algemene voordelen. Daarnaast hebben wij gezorgt voor nauwelijks adoptietijd tussen uw huidige omgeving en die van ons. Uw medewerkers kunnen direct aan de slag op de online omgeving, zowel thuis als op kantoor. Daarnaast besteed u uw ICT niet uit aan zomaar een ICT-club. We hebben namelijk een helpdesk met IT-experts op HBO denkniveau: uw medewerkers worden direct goed geholpen zonder te verdwijnen in een ticketsysteem. Wij verwachten uw eventuele bedenkingen allemaal getackeld te hebben als u ons whitepaper hierover hebt gelezen.

Duidelijk wat uw kosten zijn

Een ander voordeel van werken in de cloud is duidelijkheid over de kosten. Onbekende en vaak verborgen kosten, zoals inzet van uw medewerkers, stroomkosten en investeringen van hardware zijn niet meer van toepassing. U weet aan het begin van de maand wat u aan het eind van de maand betaalt. En werken in de cloud betekent zeker niet dat u altijd meer geld kwijt bent dan u nu kwijt bent!

Fair-use storage en gebruik

Als u de prijzen van onze clouddiensten bekijkt (zowel de Online Werkplek en de Cloud-managed Werkplek) zal het u wellicht niet meteen zijn opgevallen. Maar wij rekenen geen kosten voor iedere GB of TB die u in gebruikt hebt. Er is voldoende opslagruimte beschikbaar voor iedere klant en  wij zorgen voor aanvulling wanneer dat nodig is. U zult dus ook op de langere termijn niet meer gaan betalen dan dat we u nu voorrekenen!

Rekenvoorbeeld

We hebben voor veel van onze klanten al een berekening gemaakt voor wat ze nu al aan kosten hebben en hoeveel dat bij ons in de cloud kost. En vooral ook om te laten zien dat bedrijven voor lagere of gelijkblijvende kosten veel meer kwaliteit kunnen krijgen.

Een voorbeeld van een bedrijf met:

 • 50 werkplekken,
 • 3 fysieke servers
 • 10 virtuele servers
 • Office Standard
 • Remote Desktop Services
 • 4 bedrijfsapplicaties
 • 1 FTE eigen systeembeheer
 • Ongeveer 18 uur per maand externe ondersteuning

In een traditionele on premise situatie bedragen de ICT kosten dan ongeveer € 6.628,- per maand. In de cloud kost dit met onze Cloud-managed Werkplek € 5.650,- per maand. Exact en all-in. Geen investeringen meer en een top ICT omgeving!

Bereken uw voordeel voor uw eigen bedrijf

We hebben sinds kort een simpele calculator op onze website staan die u zelf kunt invullen. Bereken uw voordeel of vul voor een exacte berekening het formulier in voor een vrijblijvende intake bij u op kantoor.

 

bereken-uw-voordeelWilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

  Heeft u een vraag?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!   X