Bram Peters gestart bij GTS-Online als engineer

We zijn blij dat we per 1 maart 2021 Bram hebben kunnen verwelkomen binnen GTS-Online. Hij komt het team Techniek verder versterken met zijn ervaring in diverse rollen binnen de IT. De komende periode zal hij zich de specifieke kennis die nodig is bij ons eigen moeten maken, maar we verwachten dat hij op korte termijn ingewerkt zal zijn. Van harte welkom, Bram!

Net als dat we dat wel vaker doen hebben we Bram gevraagd zichzelf eens voor te stellen:

Wie ben ik?

Mijn naam is Bram Peters, 31 jaar en samen met mijn mooie verloofde genaamd Kim hebben wij twee fantastische zoons: Dani en Sem. In mijn vrije tijd heb ik naast mijn gezin nog tal van hobby’s, waaronder voetbal, snowboarden, vissen, aan auto’s sleutelen en last but not least: barbecueën. Uiteraard is IT ook in mijn vrije tijd aanwezig. Ik game graag nog online en blijf graag op de hoogte van de nieuwste hard- en softwareontwikkelingen.

Wat heb ik gedaan aan opleiding en werkervaring?

Net als veel mensen die werkzaam zijn in IT ben ik mijn carrière begonnen op de servicedesk bij een detacheringspartij. Hierin heb ik kennis mogen maken met het bedrijfsleven, de mensen die hierin werkzaam zijn en de processen die in nagenoeg elke organisatie wel terugkomen. Vanuit mijn karakter streef ik altijd naar een zo hoog mogelijk werk- als persoonlijk niveau en dit heeft mij destijds doen besluiten om een duale HBO opleiding te volgen aan de Hogeschool Utrecht.

Tijdens en na het behalen van mijn Bachelor heb ik verschillende rollen mogen vervullen en veel ervaring op mogen doen bij tal van grote bedrijven. Van werkplekbeheerder tot uiteindelijk ICT Coördinator bij een grote organisatie waarbij ik het aanspreekpunt was voor de business en dit diende te vertalen naar het aansturen van de afdeling applicatiebeheer om het applicatielandschap draaiende te houden. Procesverbetering, rapportage aan het management en vooral klanttevredenheid waren hier ook grote onderdelen van mijn werkzaamheden.

Voordat ik begon bij GTS-Online kreeg ik de mogelijkheid om de IT-afdeling vorm te geven bij een moederbedrijf van een aantal automotive- en industrie bedrijven. Als eerste en enige IT medewerker heb ik daarbij een eerste stap kunnen zetten naar een volwassener niveau van de IT omgeving.

Wat ga ik doen bij GTS-Online?

Inmiddels ben ik een maand aan de slag bij GTS-Online en mogelijk heeft u mij ook al gesproken aan de telefoon voor Support. Persoonlijk denk ik dat het goed is om weer even bij de basis te beginnen. Op die manier kan ik zien wat er speelt en om mijn kennis up-to-date te brengen. Ik hoop met mijn kennis en ervaring bij te kunnen dragen aan een nóg hoger niveau van onze dienstverlening.Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X