Release Citrix XenDesktop 7.6

Citrix kondigt met trots de release van XenDesktop 7.6 aan. Verbeteringen zijn te vinden op het gebied van sneller toegang tot virtuele apps, met een hogere verbindingsbetrouw- baarheid, verbeterde grafische beeldopbouw en nieuwe verbruiksrapportage en monitoring tools.

Verbeterde functies XenDesktop 7.6:

Direct toegang tot Apps

Biedt direct toegang tot bedrijfskritische apps en desktops, waardoor productiviteit en de gebruikerservaring verbeterd worden.

Versnellen van gebruikers login

De gebruikers login wordt versneld met de opnieuw verbeterede pre-launch technologie. Deze snelle login zorgt er voor dat het lijkt of de applicatie lokaal wordt opgestart.

Directe re-connect met sessie lingering

Houdt de gebruikerssessie open, nadat de gebruiker de app heeft afgesloten. Dit zorgt voor een snelle re-connect en de gebruiker kan de app weer openen, zonder opnieuw in de loggen.

Veilige anonieme toegang

Snelle, veilige login die geauthentiseerde toegang tot apps, die in hun eigen authenticatie en beveiligingsmaatregelen voorzien, omzeilt.
Verbeterde herstelfunctie van verbindingen
Database Connection Leasing slaat het resultaat van een succesvolle gebruikersverbinding op in cache gedurende een aantal, door de beheerder ingestelde, dagen. Dit zorgt er voor dat users ook bij een database fout met virtuele applicaties kunnen verbinden.

XenDesktop 7.6 is via de website van Citrix beschikbaar voor download.

Meer lezen over de verbeterde functies van XenDesktop 7.6?Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X