Cloud-managed Werkplek

Wilt u zich ook over het beheer van uw PC of Notebook geen zorgen meer maken? Dan is de Cloud-managed Werkplek een optie voor u.

De Cloud-managed Werkplek biedt u uw Online Werkplek en daarnaast wordt uw PC of Notebook volledig beheerd door GTS-Online en bent u rechtstreeks verbonden met uw data in ons datacenter, mogelijk gemaakt door DirectAccess. Hierdoor kunt u makkelijk en zonder nog een keer extra in te loggen bij de gezamenlijke bedrijfsdata.

Andere voordelen zijn de offline en online beschikbaarheid van uw persoonlijke documenten en single sign-on mogelijkheid naar de Remote Desktop Services omgeving van uw bedrijf.

De Cloud-managed Werkplek is aanvullend op uw Online Werkplek voor slechts € 21,00. Wilt u het gebruiksgemak ervaren? Vraag een demo account aan.

Vraag een demo account aan

Dit is een voorbeeld. Klik deze link om uw eigen berekening te maken.

Waarom kiest u de Cloud-managed Werkplek?

Als u voor onze Cloud-managed Werkplek kiest, zult u profiteren van

Icon Cloud-managed werkplek is Altijd Up-to-date

Altijd up-to-date

Wij zorgen ervoor dat u altijd mee draait op de laatste Windows versie.

Icon Cloud-managed Werkplek Virusscanner up-to-date

Virusscanner

Wij houden uw virusscanner up-to-date. Wij zorgen ervoor dat u online altijd veilig bent.

Icon Werkplek Online Beheer en Helpdesk

Helpdesk ondersteuning

Wij geven u een volledige helpdesk ondersteuning voor uw PC of Notebook.

Icon Cloud-managed werkplek biedt Direct Access toegang

Direct Access toegang

Met onze Cloud-managed Werkplek heeft u Direct Access toegang tot uw groepsdata.

Icon Cloud-managed werkplek heeft Eén centrale inlog

Eén centrale inlog

Eén keer inloggen voor toegang tot uw data en zowel uw lokale- als uw cloud applicaties.

Icon Online Werkplek voor vaste prijs per maand

Vaste prijs per maand

Een vaste prijs per maand. Geen verassingen achteraf. Daarnaast kunt u per maand opzeggen.

Antwoord op veel vragen over werken in de Cloud

We hebben onze visie op het werken in de cloud uitgewerkt in een whitepaper.

Wat zeggen onze klanten?

Er is geen betere referentie dan onze tevreden klanten. Lees hieronder wat zij zeggen over hun Cloud-managed Werkplek.

"Ik maak al ruim een jaar gebruik van de Cloud Managed Werkplek. Het is een fijn, flexibel product voor een scherpe prijs. Ik kan het iedereen van harte aanraden."

"Sinds ik gebruik maak van deze Cloud Managed Werkplek merk ik dat ik mijn tijd veel efficiënter kan inrichten. GTS-Online heeft ook een top support. Bij vragen wordt ik altijd gelijk geholpen."

"Ik heb een groot aantal medewerkers via dit systeem werken. Ondanks dat intensieve gebruik, zijn er nooit vertragingen. De snelheid is uitmuntend en zorgt voor een goede werkflow."

Cloud-managed Werkplek hardware opties

Thin client Werkplek

Monitor
Muis
Toetsenbord.
Volledig beheerd door GTS-Online
Installatie on site
Helpdesk
Geschikt voor een vaste werkplek
Desktop PC
Back-up
Microsft Windows Enterprise licentie
Geschikt voor lokale grafische applicaties en multimedia

 

Prijs van € 25,- per maand*
* afhankelijk van de configuratie.

PC Werkplek

Breedbeeld monitor
Muis
Toetsenbord.
Volledig beheerd door GTS-Online
Installatie on site
Helpdesk
Geschikt voor een vaste werkplek
Desktop PC
Back-up
Microsft Windows Enterprise licentie
Geschikt voor lokale grafische applicaties en multimedia

 

Prijs van € 40,- per maand*
* afhankelijk van de configuratie.

Laptop werkplek

Breedbeeld monitor
Muis
Toetsenbord
Volledig beheerd door GTS-Online
Installatie on site
Helpdesk
Geschikt voor een vaste werkplek
Laptop
Back-up
Microsft Windows Enterprise licentie
Geschikt voor lokale grafische applicaties en multimedia

 

Prijs van € 65,- per maand*
* afhankelijk van de configuratie.

Veelgestelde vragen

Wij kunnen het ons voorstellen dat u nog een vraag heeft. Wij hebben voor u de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

U kunt inloggen met een bestaand device (PC / laptop / thin cliënt / internet café). Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding. Vanaf iedere locatie kunt u dan via onze website inloggen met uw eigen username en password en beschikken over uw eigen desktop.

De Cloud-managed Werkplek biedt een standaard desktop (bureaublad) aan met de meest gebruikte software. Ook uw eigen bedrijfssoftware kan altijd worden toegevoegd in ons datacenter. U kunt dus gebruik maken van alle software die u ook gewend bent te gebruiken in uw huidige omgeving.

Al uw data wordt opgeslagen in onze datacenter, dat beheerd wordt door onze zeer ervaren engineers. Diverse maatregelen zorgen ervoor dat de data betrouwbaar is en blijft. Niemand kan uw data inzien. Zelfs de engineers hebben geen toegang tot de data van onze klanten. Alle data wordt veilig en afgeschermd opgeslagen in een omgeving met een zeer hoge beschikbaarheidsgraad.

Er worden regelmatig veiligheidskopieën gemaakt van de data. Gebruikers hebben door middel van "self service" toegang tot vorige versies van hun files en dus kunnen files teruggehaald worden in geval van verdwenen, verwijderde of overschreven files. Een back-up van uw complete omgeving wordt ook nog eens regelmatig opgeslagen op een externe locatie buiten ons datacenter.

Kort gezegd biedt de Cloud-managed Werkplek ongeëvenaarde veiligheid en betrouwbaarheid. In de eerste plaats omdat alle data opgeslagen wordt in ons datacenter, in plaats van op lokale apparaten, die gestolen of verloren kunnen worden of defect kunnen raken. Wij zorgen voor gedegen back-ups, zodat data niet per ongeluk verwijderd kan worden of corrupt kan raken. Daarnaast wordt voor de datatransmissie gebruik gemaakt van SSL encryptie, zoals dat ook gebruikt wordt voor online bankieren. Dit betekent dat het voor anderen onmogelijk is de data in te zien die verzonden wordt tussen u en ons datacenter. Aanvullend zijn alle desktops standaard voorzien van uitgebreide en gedegen virus- en malwareprotectie. Tenslotte is ons datacenter en zijn onze systemen zo ingericht dat wij een beschikbaarheidsgraad van 99,6% kunnen garanderen.

Als u zich zorgen maakt dat u uw Cloud-managed Werkplek niet kunt benaderen, vanwege storing in uw internetverbinding, zijn er een aantal opties om u hiertegen te wapenen. Natuurlijk kunt u uw online werkplek benaderen van iedere andere computer, waarvan de internetverbinding wel functioneert. Daarnaast kunnen pc/laptop gebruikers gewoon doorwerken, als de internetverbinding verbroken is, mits zij de vereiste software ook op hun systeem beschikbaar hebben. Als de verbinding met uw online werkplek verbroken wordt, heeft dit geen nadelig effect op de desktop zelf. Deze blijft draaien op onze servers en dit betekent dat u, na opnieuw verbinden, exact dezelfde desktop hebt als voor het verbreken van de verbinding. U kunt verder werken op het punt waarop u was toen de verbinding werd verbroken.

Als uw internetverbinding tijdelijk wordt verbroken tijdens het gebruik van uw Cloud-managed Werkplek, blijft uw sessie onverminderd draaien in ons data center. Als u opnieuw inlogt kunt u gewoon verder gaan op het punt waar u gebleven was. Op de laptop werkt u gewoon door. Ook als de verbinding weg is. Bestanden worden automatisch gesynchroniseerd zodra u online komt.

De Cloud-managed Werkplek wordt ondersteund door SLA's , die een beschikbaarheid van 99,6% garanderen. Wij zullen dus alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat u 99,6% van de tijd kunt beschikken over uw online werkplek, anders gaat het ons geld kosten.

Dit is precies waarin wij gespecialiseerd zijn. Voor klanten met een bestaande IT infrastructuur is de Cloud-managed Werkplek zo ontworpen, dat deze naadloos aansluit bij de bestaande netwerk.Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X