Cognos Hosting voor Clear Edge Filtration

Clear Edge Filtration is onderdeel van de in Chicage USA gevestigde Filtration Group Corporation, wereldleider op het gebied van industriële filterproducten (vloeistoffen, stof, lucht, gassen en andere industriële filtertoepassingen).
Clear Edge heeft een rijke historie van zo’n 100 jaar als wereldwijde en technologisch leider op het gebied van het filteren en onderzoeken van producten voor industriële filter toepassingen.
Zij zijn wereldmarktleider vooral op het gebied van woven filter banden en filterdoek producten. Met 14 productie sites en 3 R&D/lab faciliteiten in 12 landen, bieden zij werk aan zo’n 1.000 werknemers.

Voor het consolideren van de cijfers van de verschillende bedrijven maakt ClearEdge gebruik van IBM Cognos, software voor Business Intelligence en Financial Performance Management en marktleider op dit terrein. Deze bedrijven zijn over de hele wereld gevestigd en dus is het belangrijk dat zij altijd, onafhankelijk van tijd en locatie, kunnen inloggen in de applicatie. Een stabiele en veilige omgeving is dus van groot belang en daarom is gekozen voor het hosten van de applicatie vanuit ons datacenter.

Vanuit dit high-tech datacenter zorgen wij er voor dat de IBM Cognos applicatie voor de verschillende bedrijven altijd bereikbaar is. Veilig en betrouwbaar. Door onze ervaring op dit terrein konden wij, in nauwe samenwerking met de consultants van IBM Cognos, snel een bedrijfsspecifieke omgeving inrichten voor Clear Edge FIltration. Onze helpdesk ondersteunt de medewerkers van Clear Edge bij vragen rondom de connectie met de applicatie.Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X