IBM Cognos Hosting

Logo IBM-Cognos

GTS-Online is expert in het hosten van IBM Cognos, software voor Business Intelligence en Financial Performance Management.

Marktleider IBM Cognos biedt ondernemingen met administratief onafhankelijke dochterbedrijven de mogelijkheid om cijfers te consolideren. Belangrijk is dat deze dochterbedrijven altijd , onafhankelijk van tijd en locatie, kunnen inloggen. Een stabiele en veilige omgeving is dus van groot belang.
Vanuit ons high-tech datacenter zorgen wij er voor dat de Cognos applicatie altijd bereikbaar is. Veilig en betrouwbaar. U heeft geen zorgen over back-ups en beschikbaarheid.

Door onze ervaring op dit terrein kunnen we snel een bedrijfsspecifieke omgeving voor u inrichten en in nauwe samenwerking met uw Cognos consultants configureren. De set-up kosten zijn hierdoor gering. Onze helpdesk ondersteunt u en uw medewerkers bij vragen rondom de connectie met de applicatie.

Cognos_dashboard2_sm
Kosten

Helemaal volgens de GTS-Online gedachte zijn de kosten voor IBM Cognos Hosting geheel transparant, vast per werkplek per maand. Inclusief gebruik van hardware, opslag, helpdesk etc. Geen onverwachte kosten dus achteraf.

Neem contact op

GTS-Online BV

0318 – 550 884
info@gtsonline.nl (sales)
support@gtsonline.nl (support)

Heeft u een vraag?

Stel uw vraag in het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

[contact-form-7 id="605" title="Contactformulier 1"]
Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

[contact-form-7 id="606" title="Mail icoon popup"]
X