Extra zekerheid met onze Continuïteitsregeling

ContinuïteitsregelingDe continuïteit van onze klanten staat bij ons centraal. Betrouwbare ICT technologie is een belangrijke pijler van hun succes. Dat realiseren wij ons terdege en zijn ons er van bewust dat wij er voor moeten zorgen dat de continuïteit van data en applicaties zeker is gesteld. Het is daarom ook heel logisch dat zij zich afvragen wat het voor consequenties heeft als er iets met GTS-Online gebeurt. Om die zorgen bij onze klanten weg te nemen heeft GTS-Online een Continuïteitsregeling laten ontwerpen door in ICT gespecialiseerde juristen en deze regeling geïmplementeerd.

In het onwaarschijnlijke geval dat de continuïteit van GTS-Online bedreigd wordt, kunnen wij hiermee onze klanten de zekerheid bieden dat zij zonder problemen kunnen blijven beschikken over hun applicaties en data. Hiertoe hebben wij overeenkomsten gesloten met de partijen die betrokken zijn bij onze dienstverlening aan onze klanten. Zij zullen in dit geval de dienstverlening naadloos overnemen, zodat het wegvallen van GTS-Online op geen enkele wijze nadelige gevolgen zal hebben voor de bedrijfsvoering van onze klanten.

Op het moment dat de continuïteit van GTS-Online bedreigd wordt, zorgen deze overeenkomsten ervoor dat de dienstverlening overgenomen wordt door de holding die boven GTS-Online staat en die dus vanaf dat moment uw cloud partner wordt. Met het datacenter waarin onze servers draaien hebben wij een overeenkomst afgesloten waarin vastligt dat zij in genoemd geval hun dienstverlening zonder oponthoud zullen voortzetten met de holding.

Ook onze werknemers die een cruciale rol spelen bij het continueren van de dienstverlening aan onze klanten zullen hun dienstverband voortzetten bij de holding.

De continuïteitsregeling is opgenomen in de SLA Cloud Werkplek GTS-Online.

Wij zijn van mening met deze continuïteitsregeling onze klanten de zekerheid te kunnen bieden dat hun ICT-omgeving niet in gevaar komt bij calamiteiten bij GTS-Online.

Neem contact op

GTS-Online BV

0318 – 550 884
info@gtsonline.nl (sales)
support@gtsonline.nl (support)

Heeft u een vraag?

Stel uw vraag in het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

[contact-form-7 id="605" title="Contactformulier 1"]
Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

[contact-form-7 id="606" title="Mail icoon popup"]
X