Exchange 2013 migratie bij TopigsNorsvin

TopigsNorsvin is een Nederlands/Noors bedrijf dat wereldwijd actief is in de varkensgenetica. TopigsNorsvin is actief in meer dan 50 landen. In verschillende belangrijke varkensproducerende landen is TopigsNorsvin marktleider of een van de belangrijkste leveranciers van genetica. In Nederland is TopigsNorsvin marktleider.

Het Research Center van TopigsNorsvin is het onderzoek en informatiecentrum van TopigsNorsvin. De missie van het Research Center van TopigsNorsvin is het verzorgen van wetenschappelijke en technische dienstverlening ter verbetering en ondersteuning van bestaande fokkerij-, k.i. en keten-programma’s.
De voornaamste activiteiten van het Research Center van TopigsNorsvin zijn foktechnische administratie, schatting van fokwaarden, automatisering van de keten, fokkerij- en k.i. management en fokkerij- en reproductieonderzoek.

Door de specialisatie van het Research Center van TopigsNorsvin op de aangegeven terreinen, is het instituut uniek. Zelfs wereldwijd zijn nauwelijks vergelijkbare organisaties actief.

Microsoft Open Value Companywide, verlenging contract voor 3 jaar

Na afloop van het vorige 3 jarige Microsoft Open Value contract koos TopigsNorsvin opnieuw voor de voordelen van deze vorm van licentie van Microsoft en sloot weer een contract voor 3 jaar af. Bij het Microsoft Open Value programma worden de licenties voor de duur van de overeenkomst (3 jaar) gehuurd. Na afloop kan een nieuwe huurovereenkomst afgesloten worden voor 3 jaar of de software kan afgekocht worden waardoor er een eeuwigdurende licenties van gemaakt kan worden.

Nieuw Microsoft Open Value, contract voor 3 jaar

Vanwege de samenvoeging van TOPIGS met Norsvin moest er een ander volumelicentieovereenkomst komen bij het bestaande Open Value contract.

Exchange migratie en doorvoeren naamswijziging ivm samenvoeging met TopigsNorsvin

Samen met de IT afdeling van TopigsNorsvin hebben we een nieuwe Exchange omgeving opgezet gebaseerd op Microsoft Exchange 2013. Dit naast de bestaande Exchange 2007 omgeving, die uiteindelijk wordt vervangen. Ook de bestaande Antispam en Antivirus oplossingen zijn gemigreerd naar deze nieuwe omgeving. Voorafgaand aan deze migratie is de naamswijziging doorgevoerd naar het gebruik van topigsnorsvin.com in plaats van ipg.nl. De beheerders van TopigsNorsvin beschikken over voldoende kennis om een groot deel van de migratie zelf uit te voeren. Wij hebben hen ondersteund en met onze kennis en ervaring gezorgd dat het hele proces soepel kon verlopen.

Meer wetenWilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X