Geen grote investering nodig bij werken in de Cloud.

U bent op het punt aangekomen dat uw huidige werkplekken verouderd zijn of serveromgeving vervangen moet worden. Uw sector heeft een aantal zware jaren achter de rug en het begint langzamerhand weer aan te trekken. Investeren is voor nu geen optie: de liquiditeitspositie van uw onderneming staat dit niet toe of u wilt liever investeren in uw groeiende onderneming. Opkomende financieringsmethoden bieden een mogelijkheid, maar u heeft geen zin in langlopende trajecten om vreemd vermogen aan te trekken. Wij kunnen ons helemaal vinden in uw beweegredenen en hebben dé oplossing: een abonnement waarin alles is inbegrepen.

Werken op uw eigen (verouderde) werkplekken

De Cloud is een goede uitvinding met een simpel, maar doeltreffend verdienmodel. Betalen naar gebruik, weten waar u aan toe bent en onbeperkte ondersteuning. Maar wacht, u heeft wellicht twee jaar geleden nieuwe werkplekken aangeschaft. Bent u verplicht om deze te vervangen? Nee, u beslist of u deze wilt blijven gebruiken. Onze Cloud toepassingen bieden namelijk de mogelijkheid om, ongeacht het soort apparaat, in onze professioneel beheerde Cloud-omgeving te werken.

Pay per Use

Werken in de cloudKent u dat: bij een vervangingsinvestering in een nieuwe server heeft u zich meermalen verkeken op de kosten voor licenties zoals Microsoft Office, Exchange of SQL. Op het eerste gezicht leken de kosten te overzien, totdat u aangaf hoeveel medewerkers er bij u werken. Dan blijken de totale kosten aanzienlijk hoger uit te vallen. Wij zien het als een uitdaging om met onze diensten direct duidelijkheid te verschaffen over de kosten, zonder onaangename verrassingen.

U betaalt maandelijks een bedrag per medewerker afhankelijk van de configuratie, zónder enige vorm van investering. Licentiekosten zijn namelijk in de prijs inbegrepen, evenals ondersteuning, gebruik van de hardware en onderhoud van de omgeving. U kunt in de interne budgetronde aangeven hoeveel u nodig heeft voor het komende jaar, omdat er geen onvoorziene kosten meer zijn en u kunt aantonen wat de éxacte kosten zullen zijn.

Betalen in meerdere termijnen

GTS-Online biedt u de mogelijkheid om alles all-inclusive op te nemen, zodat u voor de komende jaren geen enkele vervanging hoeft te doen. Dit doen we met onze oplossing financial lease ofwel huurkoop. Bij ons betaalt u op basis van de afgesproken termijn een maandelijks tarief. Na het verlopen van deze termijn bent u eigenaar van de apparatuur.

Natuurlijk is het ook mogelijk om losse hardware te bestellen en deze buiten het abonnement te houden. U kunt deze hardware zelfs in meerdere termijnen afbetalen zónder gebruik te hoeven maken van lastige financieringsconstructies. Wij hanteren hierbij  een zeer redelijke 6% rente per jaar.

 

Ook u bent klaar voor de Cloud!

Dit is maar een van de redenen waardoor het overstappen naar Werken in de Cloud ook voor u binnen handbereik is. Lees ook de andere beweegredenen in ons Whitepaper.

Download whitepaper button

Meer lezen?

Deze blogpost is onderdeel van een serie van 6 blogs over het werken in de cloud. Lees ook de andere blogs:

  1. Geen onverwachte ICT-kosten. Dat wil toch iedereen!
  2. Geen grote investering nodig bij werken in de cloud.
  3. Naar de cloud voor de flexibiliteit
  4. Uw ICT omgeving altijd beschikbaar met de cloud werkplek
  5. Uw data veilig in de cloud
  6. Uw manier van werken blijft hetzelfde, ook in de cloud.

 

 

 

 

 

 

 Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

[contact-form-7 id="605" title="Contactformulier 1"]
Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

[contact-form-7 id="606" title="Mail icoon popup"]
X