Geen onverwachte ICT-kosten. Dat wil toch iedereen!

Een belangrijke trigger voor ondernemers, om de overstap te maken naar de Cloud, is de mogelijkheid om kosten te reduceren, of het verhogen van de kwaliteit bij gelijkblijvende ICT-kosten.  Het zou goed kunnen dat u zich hierin herkent. Wat veel ondernemers niet willen, is dat de werkelijke kosten voor de overstap naar de Cloud hoger uitvallen dan begroot. Met de inventieve diensten van GTS-Online zult u hiermee niet geconfronteerd worden.

Kostenreductie

bereken

Maak de berekening voor uw omgeving

kostenWerken in de Cloud kan een behoorlijke kostenreductie opleveren. U hoeft niet meer te investeren in hardware en supportcontracten. U loopt niet meer het risico dat hardware voortijdig vervangen moet worden. Daarnaast hoeft u niet meer te investeren in goed gekwalificeerd, en dus duur, personeel om uw systemen te monitoren, back-uppen en up-to-date te houden. Daar zorgen onze hooggekwalificeerde engineers voor. Naast deze zichtbare kosten zullen er ook kosten zijn waar u niet direct aan denkt, die lager uitvallen. Denk hierbij aan stroomverbruik of het onderhoud van uw technische ruimte.

Meer kwaliteit voor hetzelfde geld

Bij ons krijgt u dus de beschikking over goed opgeleide engineers. En bij ons lopen er meer dan één of twee techneuten rond. We  hebben dus veel meer kennis in huis. Onze ICT-specialisten kennen de omgeving op hun duimpje. Ze werken ook regelmatig buiten de deur, waardoor ze in aanraking komen met veel verschillende omgevingen.  Deze ervaring helpt ons om het platform zo goed mogelijk in te richten en onze klanten nog beter te ondersteunen. U hoeft niet meer te investeren in dure opleidingen: onze ICT-specialisten worden continu opgeleid en beschikken over kennis van de laatste stand van techniek.

Maandtarief

Alle kosten zitten in onze maandtarieven verwerkt. In dit bedrag zitten licentiekosten voor alle onderdelen van de dienstverlening, waar uw medewerkers gebruik van maken. U betaalt alleen voor wat u gebruikt. Daarbij betaalt u per gebruiker per maand, dus op die manier zijn de kosten voor u ook duidelijk en stijgen of dalen deze bij het groeien of krimpen van uw organisatie.

Als u PC’s bij ons huurt, betaalt u ook voor die systemen (en bij onze Cloud-managed Werkplek ook het benodigde onderhoud en licenties) per maand.

Helpdesk


Ook ondersteuning door onze helpdesk is bij ons gewoon opgenomen in het maandtarief. Uw medewerkers kunnen met iedere vraag bij ons terecht en worden direct geholpen door onze hooggekwalificeerde engineers. Dit zijn dezelfde personen die uw cloud-platform hebben ingericht en het onderhouden. Zij kunnen u dus heel adequaat helpen met uw probleem. U wordt direct geholpen en niet van het kastje naar de muur gestuurd. Er worden naast het vaste maandtarief hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.

Onbeperkt gebruik op basis van fair use

Voor het gebruik van alle data (bestanden, e-mail en databases) geldt een fair use policy. Dit houdt in dat er bij normaal gebruik voldoende opslagruimte is en deze opslag in het maandbedrag is inbegrepen. Bij extreem gebruik (veel meer dan “normaal”) kan GTS-Online na overleg extra kosten in rekening brengen. In de praktijk blijkt dat dit bij ons nog voor geen enkele klant nodig is geweest, want de hoeveelheid data groeit normaal gesproken met organisaties mee.

Bedrijfsapplicaties

Als u een bedrijfsapplicatie gebruikt waarvoor een of meerdere extra servers nodig zijn, dan betaalt u per gebruiker van zo’n applicatie een extra bedrag. Het maakt voor ons niet uit of dat één, twee of twintig bedrijfsapplicaties zijn: de praktijk leert dat ook dit langzaam meegroeit met de grootte van uw bedrijf. Uiteraard blijft u zelf verantwoordelijk voor de licenties van de applicatie zelf, hoewel wij het licentiebeheer ook van u kunnen overnemen.

Migratie of wijzigingen

De migratie naar ons platform hoeft u niet veel te kosten. In de meeste gevallen verzorgen wij dit kosteloos. Alleen in specifieke gevallen zullen we hier eenmalig migratiekosten voor rekenen. Ditzelfde geldt voor wijzigingen aan uw omgeving: wilt u grote wijzigingen doorvoeren dan zullen we dit in overleg factureren. Denk hierbij aan het inrichten van een nieuwe bedrijfsapplicatie, zoals ERP of financieel systeem. In de meeste gevallen zullen wijzigingen, zoals het introduceren of updaten van een applicatie, zonder extra kosten doorgevoerd worden.

Ook u bent klaar voor de Cloud!

Dit is maar een van de redenen waardoor het overstappen naar Werken in de Cloud ook voor u binnen handbereik is. Lees ook de andere beweegredenen in ons Whitepaper.

Download whitepaper button

Meer lezen?

Deze blogpost is onderdeel van een serie van 6 over het werken in de cloud. Lees ook de andere blogs:

  1. Geen onverwachte ICT-kosten. Dat wil toch iedereen!
  2. Geen grote investering nodig bij werken in de cloud.
  3. Naar de cloud voor de flexibiliteit
  4. Uw ICT omgeving altijd beschikbaar met de cloud werkplek
  5. Uw data veilig in de cloud
  6. Uw manier van werken blijft hetzelfde, ook in de cloud.


Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

[contact-form-7 id="605" title="Contactformulier 1"]
Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

[contact-form-7 id="606" title="Mail icoon popup"]
X