GTS-Online en Cloud computing

Technologie in ‘the cloud’, maar met beide voeten op de grond

Cloud computing, een andere manier van werken en denken

Cloud computingCloud technologie is inmiddels de standaard geworden. Daar kunnen we niet omheen. Willen we ook niet. Het tijdperk van traditionele applicaties met de daarbij behorende hard- en software nadert het einde. Veel bedrijven komen erachter dat het eenvoudiger kan. Flexibeler. Voor het installeren, configureren, testen, draaien, beveiligen en bijwerken van de applicaties is in de meeste situaties een compleet team van experts nodig. Wij nemen die taken over, want het beheer van hardware en software wordt geheel door ons verzorgd. En nog belangrijker: u betaalt alleen voor wat u nodig heeft, upgrades worden automatisch uitgevoerd en de oplossing groeit flexibel met u mee.

Van productdenken naar procesdenken

Cloud computing kent enorm veel voordelen. Zo maakt u gebruik van de beste software, werkt u in een veilige omgeving, worden updates altijd en automatisch uitgevoerd. Ons team van specialisten staat direct voor u klaar om, bij ons vandaan of bij u op locatie, de gewenste ondersteuning te bieden. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft en dat kan van maand tot maand variëren. Ook voor complexere uitdagingen is cloud computing de oplossing. Cloud computing-technologie is ideaal voor oplossingen op maat, waarmee de veranderende behoeften van uw organisatie worden ondersteund.

Veel vragen over Werken in de Cloud beantwoord

We hebben onze visie op het werken in de cloud uitgewerkt in een whitepaper. We hebben deze geordend in 6 uitspraken, die stuk voor stuk zijn uitgewerkt. Wij laten u zien op welke manier GTS-Online deze punten invult en de obstakels voor een migratie naar de Cloud wegneemt. Wij zijn er van overtuigd dat er voor iedereen voordeel te behalen is door het gebruik van Cloud-diensten. Want ook als u niet uw volledige ICT-omgeving wilt uitbesteden kunt u wel gebruik maken van de Cloud. Bijvoorbeeld door e-mail of bedrijfsapplicaties als een dienst af te nemen in plaats van hier zelf tijd, energie en hardware in te investeren. Lees er alles over in het whitepaper “Werken in de Cloud”.

download-whitepaper

GTS-Online BV

0318 – 550 884
info@gtsonline.nl (sales)
support@gtsonline.nl (support)

Heeft u een vraag?

Stel uw vraag in het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X