IBM Cognos Hosting voor Bekaert Textiles

Bekaert Textiles heeft zijn hoofdkwartier in Waregem (B.) en is een beursgenoteerd bedrijf, gespecialiseerd in matrassentextiel. Vorig jaar realiseerde Bekaert Textiles een dusdanige omzet, dat het bedrijf zich wereldmarktleider in de fabricage van matrasstoffen kan noemen. Het bedrijf heeft vestigingen over de hele wereld.

Voor het consolideren van de cijfers van zijn dochterbedrijven maakt Bekaert gebruik van IBM Cognos, software voor Business Intelligence en Financial Performance Management en marktleider op dit terrein. Belangrijk hierbij is dat deze dochterbedrijven altijd, onafhankelijk van tijd en locatie, kunnen inloggen. Een stabiele en veilige omgeving is dus van groot belang en daarom is gekozen voor het hosten van de applicatie vanuit ons datacenter.

Vanuit dit high-tech datacenter zorgen wij er voor dat de Cognos applicatie voor de over de hele wereld verspreide dochterbedrijven van Bekaert altijd bereikbaar is. Veilig en betrouwbaar. Door onze ervaring op dit terrein konden wij, in nauwe samenwerking met de consultants van Cognos, snel een bedrijfsspecifieke omgeving inrichten voor Bekaert Textiles. Onze helpdesk ondersteunt de medewerkers van Bekaert bij vragen rondom de connectie met de applicatie.Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X