IBM Cognos Software

Logo IBM CognosOf het nu gaat om business intelligence, financial performance, strategy management of om analyseapplicaties: IBM Cognos- software biedt uw organisatie wat u nodig heeft om optimaal te presteren en "analytics-driven" te worden. IBM Cognos- software kan uw organisatie op diverse niveau's ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen die tot betere bedrijfsresultaten leiden. Niet alleen nu, maar ook op de langere termijn. U kunt uw organisatie tijdig bijsturen, trends vroegtijdig signaleren en uw voorsprong op de concurrentie behouden (vergroten). Ook kunt u uw klanten beter bedienen, efficiënter werken en meer winst halen.

Als IBM Business Partner kunt u bij ons terecht voor:IBM Partnerlogo

  • Advies, inventarisatie en implementatie van Cognos Controller en Cognos TM1.
  • Migratie en upgrade van u huidige IBM Cognos omgeving
  • Aanschaf en levering van o.a. IBM Cognos licenties
  • Hosting van uw Cognos omgeving

 

IBM Cognos Hosting

GTS-Online is expert in het hosten van IBM Cognos, software voor Business Intelligence en Financial Performance Management.

Marktleider IBM Cognos biedt ondernemingen met administratief onafhankelijke dochterbedrijven de mogelijkheid om cijfers te consolideren. Belangrijk is dat deze dochterbedrijven altijd , onafhankelijk van tijd en locatie, kunnen inloggen. Een stabiele en veilige omgeving is dus van groot belang.
Vanuit ons high-tech datacenter zorgen wij er voor dat de Cognos applicatie altijd bereikbaar is. Veilig en betrouwbaar. U heeft geen zorgen over back-ups en beschikbaarheid.

Door onze ervaring op dit terrein kunnen we snel een bedrijfsspecifieke omgeving voor u inrichten en in nauwe samenwerking met uw Cognos consultants configureren. De set-up kosten zijn hierdoor gering. Onze helpdesk ondersteunt u en uw medewerkers bij vragen rondom de connectie met de applicatie.

Screenshot IBM Cognos dashboard

Kosten

Helemaal volgens de GTS-Online gedachte zijn de kosten voor IBM Cognos Hosting geheel transparant, vast per werkplek per maand. Inclusief gebruik van hardware, opslag, helpdesk etc. Geen onverwachte kosten dus achteraf.

Neem contact op

GTS-Online BV

0318 – 550 884
info@gtsonline.nl (sales)
support@gtsonline.nl (support)

Heeft u een vraag?

Stel uw vraag in het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!X