Onze nieuwe commerciële man, Matthias van Lummel

Matthias van Lummel is sinds 11 juli j.l. onze nieuwe commerciële man. Hij stelt zich graag aan u voor.

IntroductieMatthias van Lummel, Accountmanager

Mijn naam is Matthias van Lummel en per 11 juli 2016 ben ik de nieuwe commerciële motor binnen GTS-Online. Hoog tijd om wat meer over mijzelf te vertellen.

Ik ben geboren in, wat mij betreft, het mooiste dorp van Nederland: Bunschoten-Spakenburg. Als het aan mij ligt zal ik hier niet vertrekken, omdat onze ‘eigen’ dorpscultuur uniek is. Ik ben 25 jaar en hoop eind augustus te trouwen met Heleen.

Wat heb ik gedaan voordat ik bij GTS-Online aan het werk ging?

Als jonge jongen ben ik snel verweven geraakt met het aloude Spakenburgse principe: Werken. Dus ben ik aan de slag gegaan bij een lokale vishandelaar en van het een op andere moment ging ik mee naar de markt met vis.

Naast het werken in deze branche ben ik, na mijn Havo, Business Management gaan studeren aan de Hogeschool van Utrecht. Deze studie heeft het werkveld voor mij opengezet. Na het behalen van mijn diploma kwam ik in een luxepositie terecht, ik had het voor het uitkiezen. Ik heb gekozen voor de sector ICT, omdat technologie en business hier samen komen.

Bij mijn eerste werkgever ben ik als Sales Executive New Business aan de gang gegaan in de wereld van detachering van IT-professionals. En met het opzetten van MID-range kantoorautomatiseringsoplossingen binnen het MKB. Na 1,5 jaar heb ik de overstap gemaakt naar een andere organisatie gevestigd in Bunschoten. Mijn functie als commercieel manager heb ik daar met veel plezier uitgevoerd, maar ondanks de mogelijkheden kwam ik tot de conclusie dat ik steeds meer interesse had in een meer consulterende rol, dan in het verkopen van standaardoplossingen. In gesprek met de directie van GTS-Online heb ik besloten de overstap te maken!

Voetbal, tennis of andere sporten?

Voetbal! Lokaal SV Spakenburg en nationaal PSV Eindhoven.

Wat behelst mijn nieuwe functie als Accountmanager en wat zal ik zoal doen?

Ik ben verantwoordelijk voor de relaties met onze klanten. In mijn rol zal ik onze producten en diensten aan de klant vertegenwoordigen en proberen te verkopen, alleen als de beoogde oplossing daadwerkelijk Waarde toevoegt.  Ook adviseer ik onze klant, begeleid ik hem/haar bij de aankoop en zal ik de klant helpen bij problemen. In mijn rol zal ik niet alleen maar komen om te verkopen, ik geef aandacht aan de relatie en onderhoud deze.

Wat ligt mijn kracht?

Ik tracht integer, eerlijk en betrouwbaar in mijn handelen te zijn. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat ik doe wat ik zeg en dit binnen de gestelde termijnen realiseer. Verder typeer ik mijzelf als sociaal, ondernemend en oplossingsgericht.

Wat breng ik graag over?

Zelf vind ik het belangrijk mee te gaan in de tendens om organisaties iedere keer te voorzien van nieuwe mogelijkheden en technologieën die toepasbaar zijn binnen haar bedrijfsprocessen. IT is niet meer los te zien van de core business, IT zorgt ervoor dat het rendement en de waarde voor de klant verhoogd wordt. Het aandragen van oplossingen die nauwelijks verandereffect hebben zijn niet geschikt voor mij, noch voor GTS-Online. De core competentie van GTS-Online is om uw beste kennis te zijn in ICT. Laagdrempelig, professioneel en inventief.

Het inzetten op relatie is in dit gehele proces ontzettend belangrijk.

Waarom moet u kennis maken met Matthias?

Ik wil graag weten met wie ik spreek, wat hem of haar beweegt en wat de achterliggende belangen zijn. Op het moment dat mensen mij niet kennen kan ik in minder mate de relatie onderhouden, dan wel verbeteren. Mijn mening is dat je zaken doet met een persoon én met de organisatie. Sleutelfiguren zijn hierin erg belangrijk.

Wilt u mij binnenkort in levende lijve ontmoeten? Bel (0318 550884) of mail voor het maken van een afspraak.

 

 

Wij zijn van mening dat Matthias een goede aanvulling is voor ons team en verwachten veel van de samenwerking tussen hem en onze klanten.Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X