Meliha Koenders gestart als Sales Consultant

Afgelopen maand hebben we naast de gewone drukte van december ook een nieuwe collega kunnen verwelkomen in de persoon van Meliha Koenders. Meliha is gestart als Sales Consultant en zal zich voorlopig vooral gaan focussen op binnendienst werkzaamheden. Meliha is afgestudeerd aan de opleiding Small Business & Retail Management en is hiervoor werkzaam geweest bij diverse organisaties via Randstad, waaronder Cultura in Ede. We zijn erg blij met het enthousiasme die ze brengt en de ambities die ze heeft.

Andere invulling sales

De komst van Meliha is uiteraard ingeleid door het vertrek van Matthias van Lummel per 1 december 2019. Matthias heeft de afgelopen jaren de sales zelfstandig gedaan, zowel het accountmanagement als de binnendienst werkzaamheden. We hebben afgelopen maanden dan ook nagedacht over of dit nog altijd de juiste invulling is voor onze organisatie. We hebben dan ook besloten om met het aantrekken van een nieuwe collega meer te focussen op het goed neerzetten van de binnendienst en de processen daaromheen.

Johan de Haan is voortaan verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten, uiteraard aangevuld met de specialisten van GTS-Online voor de technische vertaling van de klantvraag naar oplossing. Voor een eenduidige communicatie zal voortaan dan ook meer gebruik gemaakt worden van een gezamenlijk e-mailadres sales@gtsonline.nl en uiteraard zijn we telefonisch op het oude en vertrouwde telefoonnummer te bereiken onder keuze 1.Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

[contact-form-7 id="605" title="Contactformulier 1"]
Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

[contact-form-7 id="606" title="Mail icoon popup"]
X