Microsoft Azure

Azure platform wereldwijd netwerkMicrosoft Azure is een open en flexibel applicatieplatform van Microsoft in de publieke cloud, dat u in staat stelt om toepassingen snel te bouwen, te implementeren en te beheren via een wereldwijd netwerk van door Microsoft beheerde datacenters. U kunt toepassingen bouwen met behulp van iedere taal, ieder hulpmiddel of structuur. U kunt uw openbare cloudtoepassingen bovendien integreren met uw bestaande IT-omgeving. Wij helpen u graag met het ontwikkelen en implementeren van de voor u meest ideale oplossing.

Microsoft Azure stelt u in staat om uw toepassingen op een eenvoudige wijze te schalen. Het volledig geautomatiseerde self-serviceplatform biedt u de mogelijkheid om binnen korte tijd bronnen beschikbaar te stellen en deze op eenvoudige wijze te vergroten of verkleinen. U betaalt uitsluitend voor de bronnen die uw toepassing gebruikt.

Microsoft Azure als uitwijk mogelijkheid

Microsoft Azure heeft een dienst, die speciaal bedoeld is voor het uitwijken, Azure Site Recovery. Lees onze bevindingen

Multi-Factor Authentication

Een van de functionaliteiten van Microsoft Azure is de mogelijkheid van multi-factor authentication. Een veilige methode om in te loggen, doordat het een tweede of derde authenticatie vereist.

Multi-Factor Authentication helpt de toegang tot uw gegevens en toepassingen te bewaken. Gebruikers moeten zich ook verifiëren via een mobiele app of door een geautomatiseerd tekstbericht of telefonische oproep te beantwoorden voordat er toegang wordt verleend.

Meer informatie over Microsoft Azure

Microsoft Azure logo

Neem contact op

GTS-Online BV

0318 – 550 884
info@gtsonline.nl (sales)
support@gtsonline.nl (support)

Heeft u een vraag?

Stel uw vraag in het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X