Naar de Cloud voor de flexibiliteit.

en niet vastzitten aan moeilijke en langlopende contracten

Dan bent u bij ons aan het juiste adres: al onze diensten binnen de Online Werkplek suite zijn gericht op flexibel aan- en uitzetten. In tegenstelling tot wat bij veel van onze concullega’s geldt, hoeft  u ook niet jarenlang diensten bij ons af te nemen. U kunt zelfs iedere maand opzeggen zonder dat we u een strobreed in de weg zullen liggen.

Niet meer dan één kalendermaand

Langer hoeft u niet aan ons vast te zitten, als u een overeenkomst met ons bent aangegaan voor een Cloud Werkplek, of dat nu de Online Werkplek of de Cloud-managed Werkplek betreft. Dit exitgeldt niet alleen voor de totale overeenkomst, maar ook voor ieder gebruikersaccount of systeem dat gebruikt wordt.

Als een medewerkers-account voor het einde van de maand uitgeschakeld of verwijderd is, wordt deze de volgende maand niet meer gefactureerd. Ditzelfde geldt voor iedere desktop of laptop die als Cloud-managed Werkplek bij ons wordt afgenomen. Maakt u gebruik van een Financial Lease of huur-koopconstructie, dan kunnen hier andere afspraken over zijn gemaakt.

Maximale flexibiliteit met uw eigen applicaties

U bepaalt zelf welke applicaties u wilt gebruiken. Dat geldt voor zowel uw bedrijfsapplicaties (bijvoorbeeld Navision, Exact of SAP) als voor handige tools op uw werkplek zoals Adobe Professional of een Outlook plug-in. Het technisch en functioneel applicatiebeheer kunt u zelf uitvoeren, uitbesteden aan derden of door ons laten uitvoeren: wij laten u er vrij in. U hoeft uw manier van werken dus niet te veranderen door een stap naar de cloud.

Wij verzorgen de infrastructuur, zoals de servers, netwerkapparatuur en indien wenselijk de werkplek hardware. Wij zorgen ervoor dat deze up-to-date is, goed onderhouden en ingericht wordt en dat er een back-up van is. Ook hebben we diverse technieken om te zorgen dat op iedere werkplek de juiste software geïnstalleerd staat. Of dat nu een PC of een Remote Desktop/Citrix server is, dat maakt voor ons niets uit.

Gratis migratie

Ook voor de migratie naar of van de GTS-Online Cloud hoeft u zich geen zorgen te maken. De migratie naar ons platform is in veel gevallen zonder extra kosten te realiseren. En ook als u weg wilt zullen we er zoveel als mogelijk aan doen om deze migratie mogelijk te maken. Of dat dan het kopiëren van al uw data is of het meehelpen aan een vlekkeloze overgang naar een andere leverancier.

Bij ons staat namelijk voorop dat we u willen ondersteunen in uw primaire proces met onze degelijke ICT-oplossingen. En wanneer wij daar niet toe in staat blijken kan het niet zo zijn dat u zonder uw data achterblijft.

Alleen maar tevreden klanten

We zijn er best trots op om te kunnen zeggen dat nog geen enkele klant bij ons is weggegaan, behalve vanwege staking van bedrijfsactiviteiten. Juist doordat we aan alle kanten met u mee kunnen bewegen en iedere klant maatwerk betekent, kunnen we u altijd helpen met uw ICT probleem.

 

Ook u bent klaar voor de Cloud!

Dit is maar een van de redenen waardoor het overstappen naar Werken in de Cloud ook voor u binnen handbereik is. Lees ook de andere beweegredenen in ons Whitepaper.

Download whitepaper button

Meer lezen?

Deze blogpost is onderdeel van een serie van 6 blogs over het werken in de cloud. Lees ook de andere blogs:

 1. Geen onverwachte ICT-kosten. Dat wil toch iedereen!
 2. Geen grote investering nodig bij werken in de cloud.
 3. Naar de Cloud voor de flexibiliteit
 4. Uw ICT omgeving altijd beschikbaar met de cloud werkplek
 5. Uw data veilig in de cloud
 6. Uw manier van werken blijft hetzelfde, ook in de cloud.


Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

  Heeft u een vraag?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!   X