Nieuwe collega Marek de Baar stelt zich voor

Sinds een maand hebben wij een nieuwe collega op de techniek. Wellicht heeft u Marek al een keer gesproken als u onze afdeling support wilde bereiken. Hij mag bijna starten met zijn afstudeeropdracht die hij ook bij ons gaat uitvoeren. Tot die tijd versterkt hij ons team met zijn kennis en kunde. Marek stelt zich even kort voor.

Tijd om mij voor te stellen: Mijn naam is Marek de Baar. Sinds juni heb ik mij aan mogen sluiten bij het team van GTS-Online. Mocht je contact opnemen met de supportdesk van GTS-Online dan is er grote kans dat je mij aan de lijn zal krijgen.

Ik wist al vroeg dat ik aan de slag zou willen in de ICT na alle enthousiaste verhalen van mijn vader die in hetzelfde vak werkzaam is. Na het afronden van mijn MBO 4 opleiding ‘ICT-beheerder’ aan het Summa College in Eindhoven ben ik verder gaan studeren aan de Hogeschool Utrecht. Daar verwacht ik in 2019 mijn diploma te behalen in de richting ‘System & Network Engineering’ na het uitvoeren van een mooie afstudeeropdracht voor GTS-Online.

Wij wensen Marek uiteraard veel succes met zijn werkzaamheden en op korte termijn ook met zijn afstudeerstage!Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X