Nieuwe Exchange 2010 omgeving bij Stichting Pleyade

Organisatie in beeld: Stichting Pleyade

Stichting Pleyade is een overkoepelende organisatie voor wonen, zorg en welzijn voor mensen van 55 jaar en ouder in de regio Arnhem. Pleyade biedt passende en professionele zorg en behandeling aan ouderen en chronisch zieken, niet alleen in zorg- en verpleegcentra maar ook aan huis. Pleyade geeft invulling aan hun missie door te werken met vindingrijke, betrouwbare en gepassioneerde mensen en partners. Omdat ze elke dag samen met de cliënt praktische en slimme oplossingen zoeken om het dagelijks leven door te laten gaan. Betrouwbaar staat voorop omdat cliënten van Pleyade overwegend kwetsbaar zijn en elke dag op ons en onze kwaliteit moeten kunnen vertrouwen.

Binnen Pleyade is een ICT-team actief bestaande uit 8 man en een manager voor de Pleyade-groep. Zij verlenen tevens support aan andere organisaties. ICT is ondersteunend aan de zorg. Uitdaging om met weinig euro’s optimale ondersteuning te bieden. ICT kan helpen in de optimale zorg voor ouderen. Kan van levensbelang zijn!

De uitdaging: zowel nieuwe Exchange 2010 als Remote Desktop omgeving, inclusief uitwijkmogelijkheid

GTS-Online heeft bij Pleyade zowel de Exchange 2010 omgeving als de Remote Desktop omgeving opnieuw opgezet, inclusief een uitwijk omgeving op een secundaire site. Pleyade verzorgt ook de ICT faciliteiten voor een andere zorgorganisatie. GTS-Online heeft de omgeving (Exchange/AD/RDS) van Pleyade geschikt gemaakt om meerdere organisaties gescheiden van elkaar te kunnen bedienen vanuit één omgeving (multi tenancy). Hierna is samen met de ICT afdeling van Pleyade de migratie van deze organisatie uitgevoerd.

Het resultaat:

“Het nieuwe platform werkt uitstekend en is ingericht op de toekomst. De experts van GTS-Online hebben veel werk verzet. En werkten langer door om de beste oplossingen te vinden.”

Meer wetenWilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X