Nieuwe topper gezocht: vacature (junior) engineer

De economie trekt aan en dat merken wij ook. Onze Online Werkplek Op Maat met alle omliggende diensten op het cloudplatform breidt zich steeds verder uit. Daarnaast groeit het aantal projecten bij onze enterprise klanten steeds meer. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe toppers in ons team van techneuten. De laatste vacature is die voor (junior) engineer. Ben jij de HBO-er die wil groeien in de ICT waarnaar wij op zoek zijn?

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de eerste en tweedelijns ondersteuning van onze klanten. Naar mate je kennis en ervaring toeneemt ga je steeds meer zelfstandig de vragen en problemen van onze klanten oplossen. Je functioneert in een team van high-skilled HBO engineers die graag kennis met je delen. Zaken die je zult gaan uitvoeren zijn o.a.:

 • Klantvragen en -problemen oppakken en oplossen.
 • Onderhoudstaken aan ons hostingplatform uitvoeren
 • Het voor-installeren van klant-systemen
 • In voorkomende gevallen doe je bij klanten ondersteunende werkzaamheden

Technieken waarmee je veel zult werken: Microsoft Desktop, Server & System Center producten, Microsoft Azure en Office 365, Remote Desktop, Citrix, RES, PowerShell, Cisco networking, Dell EMC storage en servers. Projecten die we de afgelopen tijd hebben afgerond kun je bekijken bij Praktijk Cases. Afhankelijk van je opleiding en achtergrond kun je vaak al gauw een positieve bijdrage leveren in dit soort projecten.

De volledige vacature is hier te bekijken: https://gtsonline.nl/vacature-junior-engineer/. Solliciteren naar deze functie kan door middel van het zenden van je motivatie en CV naar jobs@gtsonline.nl.

GTS-Online - Vacature junior engineer

 

 Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

  Heeft u een vraag?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!   X