Ammeraal Beltech, server virtualisatie

Organisatie in beeld: Ammeraal Beltech

Ammeraal Beltech is een van de wereldleiders in proces- en transportbanden. Het is een wereldwijd opererend bedrijf met meer dan 80 service centra in 25 landen. Met een wereldwijd distributienetwerk zijn de producten beschikbaar in 150 landen. Op zeven productielocaties worden standaard-en klantspecifieke oplossingen geproduceerd, vaak ondersteund door een 24 uurs service. Het hoofdkantoor van Ammeraal Beltech is gevestigd in Nederland, maar het verkoop netwerk is over de hele wereld verspreid en elk van die bedrijven dient als contactpunt voor de lokale klanten. Bij Ammeraal Beltech werken ca 2.300 medewerkers. Ammeraal Beltech beschikt over het breedste assortiment proces- en transportbanden. De markten omvatten o.a. de voedingsmiddelenindustrie, luchthavens, distributiecentra, postbedrijven, tabak, papierindustrie en drukkerijen, textiel, automobielindustrie, rubber & autobanden en de houtindustrie.

De uitdaging: verhuizing en consolidatie.

Ammeraal Beltech greep de verhuizing van haar hoofdkantoor van Heerhugowaard naar Alkmaar aan om gelijk hun bestaande, verouderde, ICT omgeving te vervangen. Na inventarisatie is besloten om waar mogelijk de fysieke servers te virtualiseren en gelijk alle software te upgraden naar de laatste versie. GTS-Online heeft de nieuwe omgeving voor Ammeraal Beltech ingericht en geconfigureerd naar de eisen en wensen van het bedrijf. Er is een omnummerplan gerealiseerd om de nieuwe ICT-omgeving op de nieuwe locatie te laten werken.

Het resultaat:

‘De nieuwe omgeving is inmiddels, tot volle tevredenheid in gebruik genomen. Het proces is efficiënt verlopen en we hebben oplossingen met de nieuwste technologie.’

Meer weten over maatwerkoplossingen, engineering, advies en projectmanagement?Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X