Sophos Security voor De Hoop Terneuzen

De Hoop Terneuzen is leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw Het is een familiebedrijf opgericht in 1911. De groep bestaat uit meer dan veertig vestigingen, voornamelijk in Nederland en België. De bedrijfsactiviteiten zijn verdeeld over vijf sectoren, gebaseerd op de aard van de producten en diensten. Het hoofdkantoor van Groep De Hoop is gevestigd in Terneuzen.

De Hoop was op zoek naar een oplossing om hun bestaande (en verouderde) VPN concentrator te vervangen. Deze biedt de gebruikers van De Hoop de mogelijkheid om aan te melden bij de servers van de De Hoop Groep.

De oplossing: Sophos Security.

Met het oog op het aantal verwachte gebruikers en tunnels naar de nevenvestigingen heeft GTS-Online de onderstaande oplossing van Sophos geadviseerd en geleverd:Sophos XG 430 appliance

De Sophos XG430 appliances (fysieke appliances van Sophos, gebaseerd op het nieuwste Operating System met Layer 8 identity Control).

De Sophos RED,  dit is een losse appliance voor branch offices. Deze zijn eenmalig aan de appliance op het datacenter gekoppeld,  waarna de appliance is neer gezet op een branch office. Vervolgens wordt automatisch een tunnel opgezet met het datacenter en kan het device centraal worden beheerd.

Aangevuld met Sophos Cloud Endpoint Protection en Sophos Cloud Server Protection Adv. is De Hoop verzekerd van een veilige omgeving voor alle gebruikers, met grote voordelen op het gebied van schaalbaarheid en centraal management.

 Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X