Sophos Mobile Control bij Topigs Norsvin Research Center B.V.

Topigs Norsvin heeft een probleemstelling geformuleerd en deze voorgelegd aan GTS-Online. De probleemstelling luidde: “Wat zijn best practices voor het inzetten van een Enterprise Mobility Oplossing?”

Uitdaging

Topigs Norsvin streeft naar een hoge mate van security op het gebied van automatisering. De organisatie is op zoek gegaan naar een end-to-end security oplossing voor alle mobiele devices binnen de organisatie. Topigs Norsvin heeft meerdere oplossingen bekeken en kwam tot de conclusie dat de diversiteit in Enterprise Mobility oplossingen groot was.

Gekozen oplossing

Topigs Norsvin heeft al enige tijd Sophos SG in gebruik, als oplossing voor Network Security en is hier erg tevreden over.  Sophos biedt naast Firewall en UTM een uitgebreid portfolio aan end-to-end security oplossing, waarbij integratie centraal staat. Omwille van de beheersbaarheid, performance en inventiviteit heeft Topigs na meerdere trials ervoor gekozen Sophos Mobile Control  7.0 Advanced te gaan gebruiken.

Sophos Mobile Control is de Enterprise Mobility Management (EMM) oplossing voor bedrijven die minder tijd, capaciteit en moeite willen doen om mobiele apparatuur, dat in omloop is, te beheren en te beveiligen. Met Sophos Mobile blijven gebruikers productief, bedrijfsgegevens veilig en persoonlijke gegevens privé. Voor Topigs wordt de EMM centraal beheerd vanuit één centrale Web console, hierdoor wordt zowel de beheerder als de gebruiker ontzorgd.
Sophos MDM Dashboard

Over Topigs Norsvin Research center B.V.

Topigs Norsvin staat bekend om de innovatieve werkwijze bij het toepassen van nieuwe technologie en heeft een constante focus op kosteneffectieve varkens(vlees)productie. Onderzoek, innovatie en het snel doorgeven van genetische vooruitgang zijn de hoekstenen van onze organisatie.

Constante en aanzienlijke productverbetering maakt het onze klanten mogelijk om duidelijk verbeterde toegevoegde waarde te creëren.

Het fokprogramma van Topigs Norsvin is uniek. De combinatie van grootschalige fenotypering, het op grote schaal inzetten van CT-scan technologie bij de selectie van beren, een wereldwijde kernfokkerij, genomic selection en het verzamelen van praktijkgegevens zorgt voor een duidelijke versnelling van de genetische vooruitgang en dat resulteert in innovatieve producten en oplossingen met voordelen voor de hele varkensproductiekolom.

Topigs Norsvin is méér dan de beste genetica, passend bij de behoeften van de varkenshouderij en de verwaarding van varkensvlees. We staan ook voor de beste kennis en beste ondersteuning. Onze specialisten helpen varkenshouders het maximale uit onze genetica te halen.

Wat is dat ook alweer, Enterprise Mobility Management?

Dat leest u in onze blog over EMM.

 Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X