Sophos security voor Topigs Norsvin

Topigs Norsvin is een Nederlands/Noors bedrijf dat wereldwijd actief is in de varkensgenetica. Topigs Norsvin is actief in meer dan 50 landen. In verschillende belangrijke varkens-producerende landen is Topigs Norsvin marktleider of een van de belangrijkste leveranciers van genetica. In Nederland is Topigs Norsvin marktleider. Het Research Center van Topigs Norsvin is het onderzoek en informatiecentrum van Topigs Norsvin. De missie van het Research Center van Topigs Norsvin is het verzorgen van wetenschappelijke en technische dienstverlening ter verbetering en ondersteuning van bestaande fokkerij-, k.i. en keten-programma’s.

De voornaamste activiteiten van het Research Center van Topigs Norsvin zijn foktechnische administratie, schatting van fokwaarden, automatisering van de keten, fokkerij- en k.i. management en fokkerij- en reproductieonderzoek. Door de specialisatie van het Research Center van Topigs Norsvin op de aangegeven terreinen, is het instituut uniek. Zelfs wereldwijd zijn nauwelijks vergelijkbare organisaties actief.

Sophos UTM voor Topigs Norsvin

Sophos SG330 Appliance
Threat Management Gateway (TMG) van Microsoft wordt niet meer verder ontwikkeld en de mainstream support van Microsoft is dit jaar gestopt. Topigs Norsvin heeft er daarom voor gekozen om Microsoft TMG te vervangen door twee Sophos UTM apparaten, die geconfigureerd moesten worden als een hoog beschikbaar cluster.

GTS-Online heeft samen met Topigs Norsvin Nederland de nieuwe Sophos UTM apparaten ingericht. De gehele configuratie is in eerste instantie volledig overgenomen van de op dat moment draaiende TMG machine, waarbij uiteindelijk ook verbeteringen op het gebied van netwerkbeveiliging zijn doorgevoerd. De volgende onderdelen zijn geconfigureerd en in gebruik genomen:

 • Firewall
 • Web Protection (Web proxy met Active Directory Single-Sign-On)
 • Webserver protection (Publiceren van interne websites met daarbij reverse authenticatie)
 • Site-to-Site VPN
 • Intrusion Prevention
 • Advanced Threat Protection
 • DHCP
 • VLANS
 • Sophos RED Management

Om ervoor te zorgen dat de overgang van TMG naar Sophos UTM snel verliep is er voor gekozen om het interne IP-adres van TMG te hergebruiken. Dit zorgde ervoor dat Sophos UTM meteen door alle servers en clients gebruikt werd, nadat het Sophos UTM cluster in productie gezet werd.Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

  Heeft u een vraag?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!   X