Sophos UTM als alternatief TMG bij Pleyade

Bij Pleyade werd nog gebruik gemaakt van Threat Management Gateway (TMG) van Microsoft waarvan de mainstream support van Microsoft vorig jaar is gestopt. Er is onderzocht welk product het beste aansloot als alternatief voor TMG en dit bleek de Sophos UTM SG 330 te zijn.

Inrichting Sophos UTM

GTS-Online heeft twee hardware appliances geleverd van het type Sophos UTM SG 330. Deze twee appliances zijn als hoog beschikbaar cluster geconfigureerd, waarbij beide ook op twee fysiek verschillende locaties geplaatst zijn. Naast Network Protection lag bij de configuratie van deze omgeving de focus vooral op het goed configureren van de Email Protection en Webserver Protection. Een uitdaging hierin was het aanbieden van twee verschillende inlogformulieren voor de webmail waarbij meteen naar /owa geredirect werd, terwijl deze onder water gebruik maken van dezelfde Exchange Client Access Server. Deze twee inlogformulieren met redirect waren een nadrukkelijke wens vanwege het feit dat een deel van de infrastructuur, waaronder Exchange, niet alleen door Pleyade zelf maar ook door Zorgorganisatie Liemerije gebruikt wordt.

Over Pleyade

Stichting Pleyade is een overkoepelende organisatie voor wonen, zorg en welzijn voor mensen van 55 jaar en ouder in de regio Arnhem. Pleyade biedt passende en professionele zorg en behandeling aan ouderen en chronisch zieken, niet alleen in zorg- en verpleegcentra maar ook aan huis. Pleyade geeft invulling aan hun missie door te werken met vindingrijke, betrouwbare en gepassioneerde mensen en partners. Omdat ze elke dag samen met de cliënt praktische en slimme oplossingen zoeken om het dagelijks leven door te laten gaan. Betrouwbaarheid staat voorop, omdat cliënten van Pleyade overwegend kwetsbaar zijn en elke dag op hun kwaliteit moeten kunnen vertrouwen.Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X