Sophos UTM, Security Made Simple

Sophos caseTegenwoordig vormt het internet het middelpunt van veel wat we doen met IT. Het is een uitdaging om de mensen binnen uw bedrijf bewust te laten zijn van het op de juiste manier omgaan met het internet, zodanig dat het hun werkprestaties niet nadelig beïnvloedt. Met veel mensen binnen het bedrijf die aan het surfen zijn en soms zonder het te weten besmet raken, is het internet vaak dé bron van malware-infecties. Sophos biedt met haar Sophos UTM productlijn een oplossing om deze besmettingen buiten de deur te houden.

Meer dan 100 miljoen gebruikers in 150 landen rekenen op Sophos voor de beste bescherming tegen complexe bedreigingen en dataverlies. Het biedt security- en databeschermingsoplossingen die eenvoudig in te zetten, te beheren en te gebruiken zijn. Zo biedt Sophos prijswinnende oplossingen aan voor endpoint security, web security, e-mail security, network security, mobile security en encryptie. Deze worden ondersteund door Sophos Labs, een wereldwijd netwerk van threat intelligence centra.

 

Sophos reference architecture

Recent is de de nieuwe XG lijn gelanceerd, die de UTM lijn gaat vervangen (zie ons bericht van 19 nov. 2015 https://gtsonline.nl/sophos-lanceert-de-utm-xg-en-security-heartbeat/).

 

Met gepaste trots kunnen wij melden dat wij Sophos Silver partner zijn. Dit partnerschap zorgt ervoor dat wij over de laatste productinnovaties en ondersteuning van Sophos kunnen beschikken en alle kennis in huis hebben om onze klanten optimaal te kunnen begeleiden bij de implementatie en het gebruik van Sophos.

Op de website van Sophos vindt u alle mogelijkheden op het gebied van Network Protection, Enduser Protection en Server Protection

sophos producten

Sophos als vervanging voor Microsoft TMG

De  UTM productlijn biedt een oplossing waarmee de volledige functionaliteit van, het niet meer ondersteunde, TMG (Threat Management Gateway) vervangen kan worden.

Sophos UTM is daarnaast eenvoudig in beheer en kent een aantrekkelijk licentiemodel. De fysieke appliances bijvoorbeeld worden niet gelicenseerd op basis van named users of connecties. De keuze voor het model (hardware) bepaalt de capaciteit. Dit kan aantrekkelijk zijn voor bijvoorbeeld zorginstellingen met een groot aantal gebruikers met een lage concurrency.

Lees hier meer over Sophos als vervanging voor TMG: http://www.sophos.com/en-us/products/unified/utm/tmg-replacement.aspxWilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X