Engineering

Kennis en kunde in de praktijk

Engineering op maat, voor iedere uitdaging

ServervirtualisatieDe engineers van GTS-Oline zorgen ervoor dat uw informatie veilig en efficiënt beschikbaar is voor de juiste gebruikers. Ze weten uw communicatie- en informatieprocessen zo in te richten dat ze de meest optimale en stabiele oplossing realiseren voor wat u nodig hebt.

U kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • het ontwikkelen, implementeren en (her-)inrichten van uw infrastructuur
 • virtualisatieprojecten
 • Citrix implementatie en Office 365 migratie
 • inrichting van (thin-client) werkplekken
 • beveiliging
 • storage en back-up

Ook zijn onze engineers specialist in het implementeren van geavanceerde bedrijfsspecifieke applicaties voor het internet, intranet en extranet, maar ook voor specifieke toepassingen voor devices zoals laptop, tablet en telefoon.

Van dagelijkse tot complexe uitdagingen

Kennis, specialisme en ervaring zijn specifieke kenmerken van ons team engineers. Ze zijn sterk in het analyseren van bedrijfs- en communicatieprocessen, ze weten de mogelijkheden van de moderne ICT technologie optimaal te benutten en deze te integreren in uw bestaande informatiemanagement of hiervoor nieuwe maatwerkoplossingen te ontwikkelen. Ze werken effectief samen met uw interne IT manager voor een optimale uitvoering, zonder dat uw huidige processen daar hinder van ondervinden. Uw informatie, altijd en overal toegankelijk voor de juiste personen, veilig en vertrouwd, daar zorgen onze engineers voor.

Remote engineering

Met de huidige communicatiemogelijkheden is het in veel gevallen niet meer nodig om op locatie storingen te verhelpen, installatiewerkzaamheden of systeemaanpassingen te doen. Via remote toegang tot uw systeem kunnen onze mensen u snel, efficiënt en effectief ondersteunen. Zonder kostbare reistijd te verspillen. Natuurlijk blijven er altijd situaties waarbij een engineer on-site gewenst is. In die gevallen streven wij er naar u ook zo snel mogelijk on-site te ondersteunen.

Lees hier de ervaringen van onze klanten.

Meer weten over cloudcomputing, cloudhosting, cloudservices of onze andere diensten?

Neem contact op

GTS-Online BV

0318 – 550 884
info@gtsonline.nl (sales)
support@gtsonline.nl (support)

Heeft u een vraag?

Stel uw vraag in het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

  Heeft u een vraag?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!   X