Uw ICT omgeving altijd beschikbaar met de Online Werkplek

Veel organisaties bevinden zich in de oriëntatiefase voor de overstap naar de Cloud. Een veelgehoorde reden om over te stappen is dat de huidige Small Business server verouderd is en vervangen moet worden. Een andere reden die hier nauw mee verbonden is, is dat een fysieke server op locatie niet de beschikbaarheid kan garanderen die in de Cloud wel te realiseren is. Waarschijnlijk herkent u zich hierin. Beschikbaarheid is van cruciaal belang, omdat uw organisatie het zich niet kan permitteren dat systemen ‘down’ zijn. Dit zorgt, naast dat het tijd en geld kost, voor ontevreden klanten en dus voor imagoschade. Met onze oplossingen bent u er van verzekerd dat u een gewoon goede, stabiele en vooral altijd beschikbare ICT omgeving heeft.

Beschikbaarheid 99,6%, bij falen geld-terug-regeling

Het ontvangen van een mooie grafische brochure, tekeningen en een goed geformuleerd verhaal zorgt er niet direct voor dat u overtuigd bent van de kwaliteit van onze dienstverlening. Ons volledige Cloud-portfolio is gebaseerd op een Service Level Agreement waarin beschreven staat welke beschikbaarheid wij garanderen. Op het moment dat er niet voldaan kan worden aan een beschikbaarheid van 99,6% heeft u recht op geld terug. Waarom we deze garanties kunnen afgeven leest u in de hierop volgende alinea’s.

Geen onderhoudsmoment: geen downtime

Heeft u weleens gehoord over onderhoudsmomenten bij Cloud oplossingen? Diverse Cloud providers hanteren op onverwachte tijden een onderhoudsmoment om haar serversystemen in het datacenter up-to-date te brengen en het nodigde onderhoud te plegen. Bij onderhoud van serversystemen is het noodzakelijk dat bepaalde servers en services uitgeschakeld worden. U kunt zich vast wel voorstellen, dat lopende (achtergrond) processen hierdoor abrupt afgebroken kunnen worden.  Dit kan voor problemen  zorgen.

Redundantie waar mogelijk

Onze Clouddiensten zijn uitgesloten van dit soort onderhoudsmomenten, omdat wij voor u geen belemmering willen veroorzaken. Misschien denkt u: “Wordt er dan geen onderhoud uitgevoerd?”. Zeker wel. Echter, met onze hoogwaardige kennis van infrastructuur en netwerken hebben wij onze datacenterinfrastructuur uitgerust met redundante (dubbele) apparatuur. Op die manier kunnen wij één van de twee (of meer) onderdelen updaten zonder dat u er iets van merkt. Is de update geslaagd? Dan worden zonder verstoring alle verbindingen omgeleid via het geüpdatete component en kunnen we de andere onderdelen bijwerken. Er is dus altijd een systeem voor u beschikbaar en u ondervindt geen hinder van het onderhoud dat wij plegen.

Datacenter op hoogte met allerlei vormen van beveiliging

Het datacenter waar wij uw omgeving in laten draaien heeft daarnaast ook een aantal unieke aspecten die de beschikbaarheid ten goede komen. Eén daarvan is dat het datacenter 6 meter boven NAP gebouwd is. Verder is deze voorzien van dubbele toegangscontrole. Men moet zich aanmelden en wordt alleen op basis van biometrische beveiliging toegelaten. Uiteraard is het datacenter daarnaast voorzien van redundante koeling, stroom, internetverbindingen en brandbeveiliging, maar dat lijkt ons logisch.

Professionele helpdesk, met mogelijk 24*7 ondersteuning24-7

Ook als u gebruik gaat maken van diensten uit de Cloud blijft een goede helpdesk essentieel. Of u nu problemen ervaart met uw omgeving, een vraag hebt of een wijzigingen wilt (laten) doorvoeren. Onze engineers zijn allemaal HBO gediplomeerd en in het bezit van diverse certificaten. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste ondersteuning van de juiste persoon op de juiste plaats ontvangt. Indien uw organisatie meerdere vestigingen heeft, eventueel internationaal, is het mogelijk om de ondersteuning uit te breiden naar 24*7. Hierdoor bent u altijd verzekerd van specialistische kennis op het moment dat u het nodig heeft.

 

Ook u bent klaar voor de Cloud!

Dit is maar een van de redenen waardoor het overstappen naar Werken in de Cloud ook voor u binnen handbereik is. Lees ook de andere beweegredenen in ons Whitepaper.

Download whitepaper button

Meer lezen?

Deze blogpost is onderdeel van een serie van 6 blogs over het werken in de cloud. Lees ook de andere blogs:

  1. Geen onverwachte ICT-kosten. Dat wil toch iedereen!
  2. Geen grote investering nodig bij werken in de cloud.
  3. Naar de cloud voor de flexibiliteit
  4. Uw ICT omgeving altijd beschikbaar met de Online Werkplek
  5. Uw data veilig in de cloud
  6. Uw manier van werken blijft hetzelfde, ook in de cloud.


Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

[contact-form-7 id="605" title="Contactformulier 1"]
Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

[contact-form-7 id="606" title="Mail icoon popup"]
X