Uw manier van werken blijft hetzelfde, ook in de Cloud

U heeft al jaren een manier van werken en dat werkt voor u. Uw primaire proces is goed ingericht en u heeft alleen een goede en stabiele ICT-infrastructuur nodig die dit ondersteunt. U wilt zich kunnen focussen op datgene waar u waarde toevoegt en niet bezig zijn met ICT. De dienst die u zoekt leveren wij. Conformeren aan onze standaard is niet aan de orde! Wij zoeken naar de manier die voor u werkt.

Intake, op uw eigen werkplek

Laten we eerlijk zijn: voordat u met ons in zee zult gaan, wilt u eerst weten hoeveel de dienst u gaat kosten. Al onze diensten en producten hebben een prijs per systeem of gebruiker. Belangrijk is dat we de juiste diensten en producten selecteren die bij u en uw onderneming passen en bijdragen aan het realiseren van uw bedrijfsdoelen. Om deze reden zullen wij na de eerste verkennende gesprekken al een intake plannen om samen met u uw complete ICT-omgeving door te nemen. De intake vindt plaats op uw werkplek en die van uw collega’s. Wij zijn van mening dat deze manier van werken een betere inkijk geeft op de bedrijfsstructuur en -cultuur. Wij krijgen inzichtelijk hoe de data is geordend en welke applicaties en onlinediensten u gebruikt.

Iedere klant krijgt maatwerk

uw manier van werkenVervolgens gaan we aan de slag om dé oplossing in te richten die fantastisch bij uw manier van werken past. Dit is volledig afhankelijk van de informatie die wij tijdens de intake hebben verkregen. Uit onze ervaring blijkt dat dit voor bijna geen enkele klant hetzelfde is. Bij veel van onze klanten hebben wij een mix van technieken draaien: voor de één een thin client met remote desktop technologie, voor de ander een tablet met Citrix en voor weer een ander een krachtige notebook.

Iedere werkplek is bij ons maatwerk, dat blijkt iedere keer weer. Desalniettemin betekent dit niet dat het totale proces lang hoeft te duren. Wij kunnen uw nieuwe omgeving in veel gevallen al met een doorlooptijd van 2 weken opleveren!

Juist doordat we uw omgeving op uw bedrijf afstemmen is de adoptietijd naar de nieuwe omgeving zeer gering. Als uw medewerkers een bepaalde manier van werken gewend zijn, wilt u, en wij zeker niet, degene zijn die komt vertellen dat vanaf vandaag alles anders zal zijn.

Demo? Geen enkel probleem

Al kunt u zonder problemen iedere maand opzeggen, u wilt zeker weten dat u de juiste keuze maakt. Wij richten daarom graag gratis een demo omgeving in, zodat u kunt ervaren hoe de omgeving werkt. U krijgt toegang met een eigen account en kunt op uw eigen moment de mogelijkheden ontdekken. Zelfs als u naast de basis infrastructuur een demo wilt van uw eigen bedrijfsapplicatie in onze omgeving is dat geen probleem.

Inrichting en migratie op uw bedrijf afgestemd

Op het moment dat u en wij het met elkaar eens zijn over de wensen en eisen gaan wij, samen met u, een plan maken. Niet alleen over wat er nu exact ingericht gaat worden, maar ook hoe we de migratie het beste kunnen vormgeven. Bij een migratie wordt er altijd ‘pijn’ geleden.  Wij proberen die ‘pijn’ zoveel mogelijk terug te dringen door onder andere enkele ambassadeurs binnen uw organisatie aan te stellen, met wie we eerst checken of alles na de migratie nog werkt zoals het zou moeten werken. Een big bang scenario proberen we meestal te vermijden, maar in sommige gevallen is dat juist ideaal om verstoring van de bedrijfsvoering te verminderen. Alle onderdelen worden volgens afspraak ingericht en wanneer u er klaar voor bent gaan wij migreren.

Na de initiële migratie naar onze omgeving gaan wij niet achteroverleunen, maar streven we naar een proactieve partnerrelatie. Wij blijven op regelmatige basis met u in gesprek, om te bepalen of er verdere ondersteuning gewenst is op wijzigingen of gewoon om elkaar een goed weekend te wensen.

Ook u bent klaar voor de Cloud!

Dit is maar een van de redenen waardoor het overstappen naar Werken in de Cloud ook voor u binnen handbereik is. Lees ook de andere beweegredenen in ons Whitepaper.

Download whitepaper button

 

Meer lezen?

Deze blogpost is onderdeel van een serie van 6 blogs over het werken in de cloud. Lees ook de andere blogs:

  1. Geen onverwachte ICT-kosten. Dat wil toch iedereen!
  2. Geen grote investering nodig bij werken in de cloud.
  3. Naar de cloud voor de flexibiliteit
  4. Uw ICT omgeving altijd beschikbaar met de cloud werkplek
  5. Uw data veilig in de cloud.
  6. Uw manier van werken blijft hetzelfde, ook in de Cloud

 Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

[contact-form-7 id="605" title="Contactformulier 1"]
Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

[contact-form-7 id="606" title="Mail icoon popup"]
X