Uw Online Werkplek

Uw Online Werkplek biedt u overal en altijd de beschikking over uw persoonlijke documenten, bestanden, e-mail en bedrijfssoftware. Het enige wat u nodig heeft is een PC, laptop, smartphone of bijvoorbeeld een tablet met internetverbinding. U heeft dus alle vrijheid om te werken waar en wanneer u maar wilt.

Online Werkplek is altijd maatwerk

Wij geloven er niet in dat een Online Werkplek voor iedere klant hetzelfde eruit kan zien.
De basis is uiteraard hetzelfde, maar voor geen twee klanten is de set aan gebruikte technieken hetzelfde. Hoe dat werkt leest u hier.

Prijzen

Wat krijgt u precies en wat kost dat? Ga naar het Online Werkplek pakketten overzicht.

Gratis proberen?

Wilt u zelf ervaren hoe het is om op deze wijze te werken? Vraag een gratis demo account aan en laat ons weten welke applicaties u wilt gebruiken.

Vraag een demo account aan

 

 

Cloud-managed werkplek

Waarom kiest u de GTS-Online Online Werkplek?

Als u voor onze Online Werkplek kiest, zult u profiteren van veel voordelen.

Icon Online Werkplek voor vaste prijs per maand

Vaste prijs per maand

Wij bieden u een vaste prijs per maand. Geen verassingen achteraf. Daarnaast kunt u per maand opzeggen.

Icon Werkplek Online Beheer en Helpdesk

Beheer & Helpdesk

Komt u ergens niet uit? Neem dan gelijk contact op met onze helpdesk. Wij helpen u graag verder.

Icon Online Werkplek overal en altijd inloggen

Wereldwijd inloggen

De ultieme flexibele werkplek. Waar dan ook ter wereld, u kunt altijd inloggen in uw cloud managed werkplek.

Icon Online Werkplek is Flexibel

Flexibel

Eenvoudig op en af te schalen. Per maand wordt het werkelijk aantal gebruikers berekend. Flexibel beweegt u mee met de ontwikkeling van uw bedrijf.

Icon Online Werkplek dagelijkse backup

Backup

Laat niets aan het toeval over. Wij maken dagelijks een volledige back-up van al uw bestanden en data.

Icon Werkplek Online via beveiligde verbinding

Beveiligde verbinding

U maakt gebruik van onze beveiligde verbinding naar uw werkplek. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens privé blijven.

Antwoord op veel vragen over werken in de Cloud

Wat zeggen onze klanten?

Er is geen betere referentie dan onze tevreden klanten. Lees hieronder wat zij zeggen over hun Online Werkplek.

"Ik maak al ruim een jaar gebruik van de Cloud Managed Werkplek. Het is een fijn, flexibel product voor een scherpe prijs. Ik kan het iedereen van harte aanraden."

"Sinds ik gebruik maak van deze Cloud Managed Werkplek merk ik dat ik mijn tijd veel efficiënter kan inrichten. GTS-Online heeft ook een top support. Bij vragen wordt ik altijd gelijk geholpen."

"Ik heb een groot aantal medewerkers via dit systeem werken. Ondanks dat intensieve gebruik, zijn er nooit vertragingen. De snelheid is uitmuntend en zorgt voor een goede werkflow."

Wat krijgt u bij GTS-Online?

Uw Online Werkplek al vanaf € 2,25 per dag. Bekijk hieronder onze Online Werkplek pakketten.

Lite
Microsoft Office Standard
Toegang tot webmail
Internet Browser
PDF Reader en overige tools (op verzoek)
Opslag eigen- en groepsbestanden
Steeds de laatste versies van de software
Dagelijkse back-up
Virus- en spamfilter
Toegang via een extern bureaublad
Helpdesk via website, e-mail en telefoon
Skype voor bedrijven
Bedrijfsapplicaties
Microsoft Office Visio
Citrix Client

€ 69,35 (per maand)

Standard
Microsoft Office Standard
Toegang tot webmail
Internet Browser
PDF Reader en overige tools (op verzoek)
Opslag eigen- en groepsbestanden
Steeds de laatste versies van de software
Dagelijkse back-up
Virus- en spamfilter
Toegang via een extern bureaublad
Helpdesk via website, e-mail en telefoon
Skype voor bedrijven
Bedrijfsapplicaties
Microsoft Office Visio
Citrix Client

€ 90,75 (per maand)

Professional
Microsoft Office Professional
Toegang tot webmail
Internet Browser
PDF Reader en overige tools (op verzoek)
Opslag eigen- en groepsbestanden
Steeds de laatste versies van de software
Dagelijkse back-up
Virus- en spamfilter
Toegang via een extern bureaublad
Helpdesk via website, e-mail en telefoon
Skype voor bedrijven incl. Videoconferencing
Bedrijfsapplicaties
Microsoft Office Visio
Citrix Client

€ 115,75 (per maand)

Wilt u zich ook over het beheer van uw PC of Notebook geen zorgen meer maken? Kijk dan eens naar onze Cloud-managed werkplek.

Veelgestelde vragen

Wij kunnen het ons voorstellen dat u nog een vraag heeft. Wij hebben voor u de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

U kunt inloggen met een bestaand device (PC / laptop / thin cliënt / internet café). Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding. Vanaf iedere locatie kunt u dan via onze website inloggen met uw eigen username en password en beschikken over uw eigen desktop.

De Cloud-managed Werkplek biedt een standaard desktop (bureaublad) aan met de meest gebruikte software. Ook uw eigen bedrijfssoftware kan altijd worden toegevoegd in ons datacenter. U kunt dus gebruik maken van alle software die u ook gewend bent te gebruiken in uw huidige omgeving.

Al uw data wordt opgeslagen in onze datacenter, dat beheerd wordt door onze zeer ervaren engineers. Diverse maatregelen zorgen ervoor dat de data betrouwbaar is en blijft. Niemand kan uw data inzien. Zelfs de engineers hebben geen toegang tot de data van onze klanten. Alle data wordt veilig en afgeschermd opgeslagen in een omgeving met een zeer hoge beschikbaarheidsgraad.

Er worden regelmatig veiligheidskopieën gemaakt van de data. Gebruikers hebben door middel van "self service" toegang tot vorige versies van hun files en dus kunnen files teruggehaald worden in geval van verdwenen, verwijderde of overschreven files. Een back-up van uw complete omgeving wordt ook nog eens regelmatig opgeslagen op een externe locatie buiten ons datacenter.

Kort gezegd biedt de Online Werkplek ongeëvenaarde veiligheid en betrouwbaarheid. In de eerste plaats omdat alle data opgeslagen wordt in ons datacenter, in plaats van op lokale apparaten, die gestolen of verloren kunnen worden of defect kunnen raken. Wij zorgen voor gedegen back-ups, zodat data niet per ongeluk verwijderd kan worden of corrupt kan raken. Daarnaast wordt voor de datatransmissie gebruik gemaakt van SSL encryptie, zoals dat ook gebruikt wordt voor online bankieren. Dit betekent dat het voor anderen onmogelijk is de data in te zien die verzonden wordt tussen u en ons datacenter. Aanvullend zijn alle desktops standaard voorzien van uitgebreide en gedegen virus- en malwareprotectie. Tenslotte is ons datacenter en zijn onze systemen zo ingericht dat wij een beschikbaarheidsgraad van 99,6% kunnen garanderen.

Als u zich zorgen maakt dat u uw Cloud-managed Werkplek niet kunt benaderen, vanwege storing in uw internetverbinding, zijn er een aantal opties om u hiertegen te wapenen. Natuurlijk kunt u uw online werkplek benaderen van iedere andere computer, waarvan de internetverbinding wel functioneert. Daarnaast kunnen pc/laptop gebruikers gewoon doorwerken, als de internetverbinding verbroken is, mits zij de vereiste software ook op hun systeem beschikbaar hebben. Als de verbinding met uw online werkplek verbroken wordt, heeft dit geen nadelig effect op de desktop zelf. Deze blijft draaien op onze servers en dit betekent dat u, na opnieuw verbinden, exact dezelfde desktop hebt als voor het verbreken van de verbinding. U kunt verder werken op het punt waarop u was toen de verbinding werd verbroken.

Als uw internetverbinding tijdelijk wordt verbroken tijdens het gebruik van uw Online Werkplek, blijft uw sessie onverminderd draaien in ons data center. Als u opnieuw inlogt kunt u gewoon verder gaan op het punt waar u gebleven was. Op de laptop werkt u gewoon door. Ook als de verbinding weg is.

De Online Werkplek wordt ondersteund door SLA's, die een beschikbaarheid van 99,6% garanderen. Wij zullen dus alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat u 99,6% van de tijd kunt beschikken over uw online werkplek, anders gaat het ons geld kosten.

Dit is precies waarin wij gespecialiseerd zijn. Voor klanten met een bestaande IT infrastructuur is de Online Werkplek zo ontworpen, dat deze naadloos aansluit bij de bestaande netwerk.

Jazeker. In onze SLA voor de Cloud werkplek is een bewerkersovereenkomst opgenomen, die van toepassing is op al onze Cloud diensten.Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X