Veeam Backup en replicatie

Iedereen onlineDe IT-behoeften zijn veranderd

De bedrijfsgegevens zijn het meest waardevolle bezit van uw bedrijf. De traditionele back-uptools zijn niet optimaal voor een virtuele omgeving, en spelen vaak niet in op de korter wordende back-upduur en de toenemende intolerantie voor uitval en gegevensverlies. De IT-behoeften zijn veranderd en de traditionele back-upproblemen – beperkte mogelijkheden, toegenomen complexiteit en hoge kosten – zijn niet acceptabel voor een organisatie. Veeam Backup & Replication is speciaal ontwikkeld voor virtuele omgevingen om te kunnen zorgen voor snelle back-up en snel herstel van virtuele machines, of deze nu draaien op VMware of Hyper-V. Met een enkele licentie kunt u vanaf een geïntegreerde console uw volledige virtuele infrastructuur beschermen met toonaangevende features zoals Instant VM Recovery, Instant File-level Recovery, 2-in-1: back-up en replicatie en built-in deduplicatie.
Of u nu gebruik maakt van VMware, Hyper-V of een combinatie van beide, Veeam software biedt een oplossing.

Haal meer uit uw virtualisatie-oplossing

Veeam Backup & Replication zorgt er voor dat u de continuïteit van uw bedrijf beter kunt garanderen en u over de tools beschikt om flexibel en alert te reageren. U kunt altijd meteen inspelen op de steeds veranderende eisen en wensen van uw organisatie.

Het verkrijgen en beheren van een licentie voor Veeam Backup & Replication is eenvoudiger en goedkoper dan bij legacy back-uptools. Licenties worden per CPU-socket aangeschaft en het biedt back-up, replicatie, deduplicatie, multi-hypervisorondersteuning en gecentraliseerd beheer in één oplossing. Er zijn geen additionele kosten voor afzonderlijke applicaties, VM’s of hosts. Veeam Backup & Replication biedt de meest uitgebreide bescherming van uw virtuele infrastructuur tegen een fractie van de kosten van andere tools.

Verminder de tijd die besteed wordt aan back-ups

Besteedt u te veel tijd aan het maken van back-ups? Kosten uw back-ups te veel tijd? Anders dan bij traditionele, op bestanden gebaseerde back-ups, biedt Veeam Backup & Replication imaged-based back-ups waardoor een complete VM, een bestand of applicatie-item snel kan worden hersteld. Nu kunt u zo vaak als nodig alle back-up’s maken en tegelijkertijd voldoen aan de Recovery Point Objectives (RPO’s).

Veeam Backup & Replication™ biedt moderne gegevensbeveiliging, die speciaal is ontwikkeld voor virtualisatie en de cloud. Dit softwarepakket biedt krachtige, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk geprijsde gegevensbeveiliging voor VMware en Hyper-V. U hoeft nooit meer een agent bij te werken, voor de zoveelste keer een virtuele machine volledig te herstellen of uit te leggen waarom de back-upduur wordt overschreden.

Met Veeam Backup & Replication™ kunt u aanzienlijk besparen op kosten en de tijd voor beheer en back-up & herstel.

Met de Backup & Replication™ Cloud Edition realiseert u op eenvoudige wijze uw offfsite back-up in ons moderne datacenter.

Alles over Veeam Backup & Replication™veeampartner200x200

Neem contact op

GTS-Online BV

0318 – 550 884
info@gtsonline.nl (sales)
support@gtsonline.nl (support)

Heeft u een vraag?

Stel uw vraag in het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X