Een introductie in Skype for Business

Een nieuwe ontwikkeling voor GTS-Online: een tutorial video. Onze eerste tutorial video is gemaakt om de gebruikers van Skype for Business op weg te helpen in het gebruik ervan. Veel van onze Online Werkplek Op Maat-oplossingen bevatten Skype for Business. Maar ook voor andere geïnteresseerden in de Skype for Business Basic Client 2016 kan dit verhelderend werken!

De video bevat een instructie voor het eerste gebruik, wat handige informatie en tips voor het gebruiken van Skype for Business (SfB of Skype voor Bedrijven). In deze video wordt onder andere gesproken over hoe gestart moet worden met Skype for Business. Belangrijke zaken zoals het instellen van audio- en videoapparaten worden behandeld. Maar natuurlijk ook het toevoegen van contact en het maken van groepen. Aan het einde van de video zal iedere gebruiker in staat zijn om van de gemakken van Skype for Business te genieten.

Tip: Skype for Business Web Scheduler

Deze specifieke video bevat ook nog een tip speciaal voor de klanten van GTS-Online. De licentie waarmee onder andere de mogelijkheid voor het maken van een SfB meeting beschikbaar komt kost al gauw een paar euro extra. GTS-Online heeft een manier gevonden om dit kosteloos aan te bieden. Al onze klanten met SfB kan via de Skype for Business Web Scheduler inloggen en een afspraak maken.
Skype for Business Web Scheduler
Deze afspraak zal automatisch omgezet worden in een URL. Daarna kun je deze URL doorsturen naar alle genodigden via een e-mail of een agenda uitnodiging via Outlook.

Skype for Business uitnodiging

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Gebruik je al een van onze Online Werkplek Op Maat oplossingen? Neem dan contact met de helpdesk op en dan zorgen we dat deze functionaliteit beschikbaar komt.

Nog geen klant en toch interesse? We denken graag mee in de mogelijkheden om dit on premise of vanuit de cloud af te nemen! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X