Ontmoet GTS-Online op Zorg & ICT 2016

Zorg en ICT 2016

 

 

 

 

 

 

Het zal u niet ontgaan zijn: van 5 t/m 7 april a.s. vindt de vakbeurs Zorg & ICT 2016 plaats in de Jaarbeurs Utrecht.
U kunt daar binnen één dag alle handvatten ontvangen om inspiratie en informatie op te doen voor het verbeteren van zorgprocessen en –toepassingen. Een groot aantal bedrijven uit de branche laten u de nieuwste innovaties, trends en producten zien. Daarnaast is er een sterk inhoudelijk programma aan de beurs verbonden met als centrale thema “Gebruikers aan zet”.

Een consument die meer service verwacht en binnen de zorg meer op zoek gaat naar de beste zorg. Tijd voor optimalisatie van het behandelproces. Maar hoe pakt u dat aan? Tijdens Zorg & ICT 2016 is optimalisatie van het behandelproces één van de centrale thema’s en krijgt u zowel op de beursvloer als tijdens het seminarprogramma de handvatten aangereikt om deze uitdaging voor uw organisatie aan te gaan.

Lees er alles over op de website http://www.zorg-en-ict.nl/. Hier kunt u zich ook (gratis) registreren als bezoeker.
Logo GTS-Online9x11 cm_grey
GTS-Online is niet als exposant aanwezig op deze editie van Zorg & ICT. Dat wil niet zeggen dat wij niet geïnteresseerd zijn in wat onze vakgenoten de zorgsector te bieden hebben. Als bezoeker zullen wij dus zeker onze neus laten zien.

Op woensdag 6 april 2016 zullen onze engineers Johan de Haan, Casper Sluis en Bob Lauteslager en onze accountmanager Henk Spruijt de beurs bezoeken.

Heeft u op deze dag ook een bezoek aan de beurs gepland staan en lijkt het u leuk om hen daar te ontmoeten of samen met hen een bepaalde oplossing of innovatie te bekijken laat het ons dan even weten. Dit kan eenvoudig door ons te bellen (0318 550884, optie 1), een mailtje met uw gegevens te sturen of uw gegevens in een contactformulier in te vullen. Wij nemen daarna z.s.m. contact met u op om een ontmoeting op de beurs af te spreken.

formulier E-mailWilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Wij ontvangen u met plezier of komen graag bij u op locatie.

    Heeft u een vraag?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!      X